Rodriges optužen za nepoštovanje suda

NJUJORK, 23. septembra 2010. (Beta-AP) - Bacač Njujork Metsa iz profesionalne američke bejzbol lige, Fransisko Rodriges optužen je danas po sedam tačaka za nepoštovanje suda, zato što je bivšoj devojci slao poruke moleći je za oproštaj.

Popularni "Kej-Rod" prekršio je tako zabranu prilaska, koja je izdata u avgustu, kada je igrač napao oca svoje bivše devojke na stadionu Siti fild.

Rodriges na saslušanju nije uložio žalbu, već je odmah platio kauciju od 7.500 dolara i napustio sudnicu ne progovorivši ni reč. Sudija je izdao novu zabranu, prema kojoj je 28-godišnji igrač sprečen da komunicira sa svojom bivšom devojkom i njenom porodicom.

Rodriges je optužen da je 11. avgusta zgrabio 53-godišnjeg oca svoje bivše devojke i da ga je odvukao u tunel u blizni porodične lože na Siti fildu, gde ga je udario u lice.

Sudija je posle tog napada zabranio Rodrigesu da prilazi devojci i njenom ocu. Ali, posle samo nedelju dana, igrač joj je poslao dve SMS poruke, a onda nastavio da ih šalje i poslao ih je ukupno 56.

Pogledajte još