OGLASILA SE MIRJANA ANTONOVIĆ NA ILIĆEVU TUŽBU: Zašto Miroslav nije odleteo da priloži DNK i dokaže da govori istinu?

Pevač Miroslav Ilić pre dva dan došao je u Prvi osnovni sud u Beogradu na saslušanje povodom tužbe koju je podneo protiv svoje bivše izabranice Mirjane Antonović i to za proganjanje na razdaljini od 5.000 milja.

Prilikom saslušanja Ilić je dao iskaz u kom je naveo da mu je Mirjana  slala poruke koje je doživeo kao proganjanje.

Povodom celog slučaja oglasila se i pevačeva bivša na društvenoj mreži "Fejsbuk".

- Dragi moji prijatelji Miroslav je saslušan sad će biti red na mene. Mislim da mojim prijateljima ne moram puno da objašnjavam. Sa ovom glupom tužbom neće uspeti da zaobiđe glavno suđenje. Mogu samo da vam kažem da je glavno suđenje u vezi Devina zakazano za 14. oktobar. On zna da se približava vreme da istina izađe na videlo, a vreme za laži ističe. Ovo su ocigledno njegovi poslednji trzaji. Sve je vec pokusao nebili zaustavio slucaj. Nezna vise sta bi. Možda misli da me uplaši sa ovim potezom. Treba samo da se upitate zašto Miroslav nije odleteo da priloži DNK i dokaže da govori istinu? Mogu vam reći da je sve velika glupost. Naveo je proganjanje sa tekstovima i jednu priču iz moje knjige kad sam ga iznenadila pre 30 godina. Današnja tehnologija nam je, hvala Bogu, omogućila da blokiramo osobe sa kojima ne želimo da komuniciramo. Da nije tako sudnice bi bile prepune ovakvih kao što je Miroslav. Kad sam ga iznenadila pre 30 godina bili smo još uvek u vezi. On vrlo dobro zna šta se sa Devinom i samnom dogovarao i diskutovao. Mogu samo da predpostavim da je kućna censura povećala pritisak i zbog toga izvodi jednu glupost za drugom - napisala je Mirjana na svom profilu.

Podsetimo, suđenje oko očinstva, na kom Mirjana pokušava da dokaže da je pevač Miroslav Ilić otac njenog sina Devina traje godinama unazad. Mirjana će biti saslušana 15. jula.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Mirjana Antonovic/Facebook

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.