Neverovatne stvari se dešavaju kada nosite OVO sa sobom na trening!

Kompanija FitPass je nakon velikog broja zahteva i želja od strane korisnika omogućila sportsku opremu svima lansirajući web shop, odnosno FitPass Gear koji na jednom mestu sadrži autentične proizvode! Fantastične majice i prateća oprema su modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, prilagodljivi svima koji žele da budu u trendu bez obzira da li su rekreativci ili profesionalni sportisti!

FitPass Beast Mode kolekcija namenjena je svima koji svoje zdrave odluke stavljaju na prvo mesto, hrabro se upuštajući u sportske izazove motivisani pobedom. Majice su kreirane za neustrašive muškarce kojima svakodnevni raspored nije potpun bez treninga. Oni su jaki za sebe i druge, a prepreke za ostvarivanje njihovog cilja ne postoji.

Za pripadnice lepšeg pola, dizajnirana je posebna Lady Boss kolekcija, inspirisana svim damama kojima je briga o zdravlju na prvom mestu, a istovremeno žele da njihov garderober bude popunjenoutfit-om koji ih razlikuje od drugih.

Sledeći trendove u fitnesu, FitPass Gear kolekcijaje kreirana za sve dame i gospodu koji žele da budu prepoznatljivi kako u svojoj omiljenoj teretani, tako i van nje. FitPass Gear devojka je snažna, fit i neodoljiva; FitPass Gear muškarac je jak i uvek u trendu.

Za one koji se ipak drže stare dobre klasike, FitPass muška crna i ženska bela majica su ono što je od opreme neophodno u svačijoj sportskoj torbi ili ormaru. Komforne za nošenje, odlične su i prilagodljive za svaku priliku i situaciju.

U pauzi od treninga, možete se osvežiti ukusnim i hranljivim šejkovima iz sjajnih FitPass šejkera i FitPass bočica, a ovu opremu možete uvek obogatiti praktičnim FitPass peškirom.

Celokupna kolekcija je dostupna putem istoimenog web shop-a, na kojem su transparentno istaknute sve bitne informacije, a uskoro vas očekuju i novi sportski, specijalno dizajnirani komadi!

Aktiviraj se. Opremi se za pobedu. FitPass Gear konačno dostupan!

Više detalja o opremi se nalaze u nastavku: shop.fitpass.rs

*sama oprema ne garantuje aktiviranje, ali ćete uz nju definitivno biti primećeni.

Pogledajte još