Partizan od ponedeljka prodaje pretplatne karte

BEOGRAD, 23. septembra 2010. (Beta) - Košarkaški prvak Srbije Partizan počeće u ponedeljak prodaju pretplatnih ulaznica za novu sezonu, za koju je uprava kluba najavila mnoge novine u tehničkom i marketinškom predstavljanju kluba.

Crno-beli će od ponedeljka u 10.00 u prostorijama kluba prodavati pretplatne karte po istoj ceni kao i prošle godine - 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za tribine, 150 za parter, 250 za plavu ložu, 400 za belu i 500 za VIP ložu.

Direktor Partizana Mladjan Šilobad rekao je danas novinarima da svi kupci treba da ponesu lična dokumenta, pošto klub policiji treba po zakonu da dostavi podatke o ljudima koji kupuju propusnice. Jedna osoba će moći da kupi najviše sedam pretplatnih karata.

"Pretplatne karte će se prodavati svaki dan. Iz iskustva znamo da će karata biti i da se neće sve odmah prodati, tako da nema potrebe za žurbom", rekao je Šilobad.

Direktor Partizana nije znao precizan broj odštampanih propusnica u prvoj turi, ali je rekao da jedino ograničenje za njihov broj predstavlja kapacitet dvorane Pionir.

"Ne znam tačan broj, koliko ih je sada, ali je moguće da se hala rasproda pretplatnim kartama. Nismo, naravno, pustili u prodaju ceo kapacitet dvorane, ali uvek se mogu nove doštampati ako bude bilo potrebe", kazao je direktor crno-belih.

Devetostruki uzastopni prvak Srbije pustio je danas u rad novi sajt kluba, preko koga će i ove sezone moći da se prate utakmice. Partizan je postao i prvi klub koji je sa Evroligom potpisao ugovor o saradnji o prenosima mečeva, tako da će i tu zaraditi.

Marketing crno-belih obezbedio je i nove reklamne ekrane u hali. Tehnički noviji LED ekrani biće postavljeni pored terena, kao i prošlih sezona, ali će se uvesti i jedan veći, koji će biti postavljen u uglu sale.

Za navijače će biti organizovane brojne SMS igre i takmičenja.

Partizan sezonu počinje 9. oktobra, kada u prvom kolu Jadranske lige dočekuje Budućnost.

Pogledajte još