Za četvrtak, 24. septembar 2010.

BEOGRAD, 24. septembra 2010. (Beta) - Beogradski listovi u današnjim izdanjima naslovne strane posvetili su razgovoru predsednika Srbije Borisa Tadića s visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton u Njujorku, i drugim političkim i socijalnim temama.

BLIC - List pod naslovom "Ukidaju svedoka saradnika" piše o novom nacrtu zakonika o krivičnom postupku. "Izboden nožem i makazama ispred Palate pravde", naslov je teksta o pokušaju ubistva koji se juče dogodio ispred Palate pravde. "Pregovori o Kosovu već u oktobru", o razgovoru Borisa tadića i Ketrin Ešton u Njujorku.

VEČERNJE NOVOSTI - Pod naslovom "Za topli dom 1.200 evra" list piše o tome koliko je građanama potrebno novca za grejanje stanova. "Četiri uboda ženske osvete", o pokušaju ubistva ispred palate pravde.

DANAS - "Hoćemo političke regione i da se izmeni Ustav", kaže za list lider G17 plus i Partije ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić. Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović kaže za list: "Apsolutno za ulazak Srba u institucije Kosova".

POLITIKA - Pod naslovom "Dogovor Tadića i Eštanove o bitnim elementima dijaloga" list piše o razgovorima predsednika Srbije sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost u Njujorku. "Tražili generala, uhapsili slikara", o hapšenju slikara u Belgiji za koga se sumnjalo da je Ratko Mladić.

ana/dar

Pogledajte još