SNIMAK NE LAŽE: Otkriveno da su se zadrugari dogovorili da isprovociraju Miljanu (VIDEO)

Naredni klip pušten u večerašnjoj emsiiji koju vodi Milan Milošević "Gledanje snimaka" bio je onaj sa žurke, na kojoj je Miljana Kulić udarila Jovanu Tomić Matoru, nakon čega je diskvalifikovana.

Odmah nakon ove agresije Kulićeve, Bane Čolak je izjavio da su to namerno uradili i dogovorili se kako bi isprovocirali Miljanu.

- Mi smo išli namerno na to da je sprdamo, nisam mislio da je Miljana spremna da to uradi. Znam da nikad to nije uradila, ja sam se šalio, nisam znao da će do ovoga da dođe - izjavio je Čolak nakon odgledanog snimka.

- I da sam namerno išla za njom k*rvo i pljesnula je, ona je mene udarila. Ona šta je radila i kako je provocirala, ja ne znam kako sam se sudržala. Počelo je sve kad je pevala Sanji. Ona me je zakačila ovde na stolu i posle sam rekla da ću namerno da idem za njom. Nisam mogla da zamislim da će ovo da se desi. Nisam išla na to da me udari i da bude diskvalifikovana - rekla je Matora,

- Ja sam govorila da će da je udari, Jovana mi je rekla: "Pusti me, sprdam se" - dodala je Sanja Stanković.

- Išla sam sa namerom da isprovociram Baneta, ali nju nisam... Ako je ovo direktna provokacija, šta je onda Sanja i ja trebalo da uradimo. Mogu da provociram koga hoću, nema pravo da me unakazi. Ja sam ponosna na sebe što sam na tolike situacije prećutala - izjavila je Matora.

- Šta je trebalo ja njoj da uradim kad me je onako provocirala - upitao je Lazar Čolić Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još