BURNO POPODNE U BELOJ KUĆI: Nominovani Marko Marković i Lazar Čolić Zola (VIDEO)

Petak popodne u rijaliti programu "Zadruga 2" rezervisan je za nominacije zadrugara. Ovonedeljni vođa Luna Đogani je kao svoje potrčke izabrala Maju Marinković i Marka Markovića koji su prethodne dane proveli u izolaciji, dok je s njom u hotelu bila omiljena ličnost - njen dečko Marko Miljković.

Po dolasku voditelja Ognjena Amidžića u Belu kuću, učesnici su birali jednog potrčka koji će se boriti za ostanak u "Zadruzi", a potom je svoj glas dala i publika koja je odabrala drugog nominovanog.

Marko je kao učesnik koji je kraće u "Zadruzi" dobio najviše glasova cimera (18:9) i prvi je nominovani.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje i ništa mi ne smeta, to je igra. Pozdravio bih svoju porodicu, a te silne devojke koje kažete da su u opticaju - to nije istina. Ničiji komentar me nije iznervirao, ja to ništa ne shvatam lično. Neko je morao da bude nominovan, a ja sam i očekivao da idem u izolaciju - poručio je Marković.

Publika je najmanje SMS glasova dala Lazaru Čoliću Zoli, koji je drugi nominovani. Biće to opasan duel u izbacivanju jer su njih dvojica, barem na prvi pogled, igrači slične snage.

Kako je Ognjen ostavio Zolu i Marka Petruševića Petrućija da stoje i tek potom saopštio odluku publike, Aleksandra Subotić je bivšem dečku Miljane Kulić dobacila u šali:

- Ti, Zola, bolje da platiš da ostaneš ovde - rekla je Aleks, aludirajući na njegove probleme s Miksi.

Izbacivanje iz "Zadruge" je standardno zakazano za subotu uveče, kada će se saznati ko napušta imanje u Šimanovcima, na oko mesec dana pre kraja rijalitija.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još