Mina Knežević

Mina je igrala balet od svoje četvrte godine, a manekenstvom je počela da se bavi u svojoj 15 godini. Radila je u Milanu, Parizu, Solunu, Atini, Madridu, Hamburgu, Istanbulu, Bejrutu… Snimila je preko 50 reklama, 20 naslovnih strana, desetine modnih editorijala i kataloga. Kao direktor agencije "Model Tattoo", plasirala je na stotine modela u našoj zemlji i u agencijama u Inostranstvu.

Omiljena inostrana kuhinja i jelo?
Omiljena kuhinja mi je francuska. Predjelo - zapečeni kozji sir sa rukola salatom ili ćureća pašteta. Glavno jelo: jagnjeći kotleti.

Omiljeni restoran?
Nemam omiljeni restoran u Beogradu.

Omiljeni kafić?
Monument i Absinthe.

Da li pijete koktele i koje?
Caipirinha ili Mujito.

Omiljeno alkoholno piće?
Vino.

Gde je po vašem mišljenju najbolji provod u gradu?
Leti volim da odem na "Blaywatch" i uvek se dobro provedem. U zimskom periodu mi se dopada Klub "Magacin"

Koji je vaš omiljeni grad u svetu i zašto?
S obzirom da mnogo putujem i da sam imala prilike da vidim razne gradove na raznim kontinentima, često sam i duže vremena provodila u njima, zaista mi je teško da izdvojim samo jedan. Veoma mi se sviđa Monaco- Monte Carlo, mnogo volim Rim i smatram ga za najromantičniji grad na svetu. Za najomiljeniji grad biram New York. Tamo sam po prvi put otišla sa svojim dečkom pre više godina, a ove godine me je Nenad tamo i zaprosio tako da će New York uvek biti od posebnog značaja u mom životu.

Omiljeni modni kreator?
Emanuel Ungaro.

Kakav je vaš stil života u jednoj reči?
Savremen.

Šta je najvažnije u životu?
Biti ostvaren.

Omiljeni parfem?
Czcharel, Anais Anais.

Koja vam je omiljena marka automobila i šta vozite?
Nemam omiljenu marku automobila. Vozim Polo, Volkswagen.

Kojim sportom se bavite, a kojim biste voleli?
Samo rekreativno, vežbam u Profex-u. Volim tenis.

Kakve satove volite, digitalne ili klasične i zašto?
Klasične, takav sat traži određeni stav tj. da imate neki odnos sa njim. Samim tim je odabir sata veoma ličan momenat i delom karakteriše ličnost koja ga nosi.

Da li verujete u ljubav na prvi pogled?
Ne.

Šta je vaš najbolji afrodizijak?
Dobar razgovor, muzika i čaša vina.

Šta mislite o sex-u za jednu noć?
Ne dopada mi se ta ideja. To je površno.

Ko je po vašem mišljenju najseksipilnija muška i ženska osoba sa javne scene?
Nenad Zimonjić, od muškaraca dok žene zaista ne mogu da komentarišem na taj način

Vaša formula za uspeh?
Dobro razmisli šta želiš i teži ka ostvarenju tog cilja, ali ne i po svaku cenu.

Ko je idealna žena/muškarac?
Žena koja izbalansira privatan i poslovan život i sebe može da ostvari na oba polja. Bitno je pri tome da zna šta joj je prioritet. U mom slučaju je to svakako moja porodica , a posao je moja igračka koja mi daje šansu da se osećam zdravom, bitno, značajnom, savremeno tj upotpunjuje moj životni sadržaj i ne dozvoljava mi da postanem asocijanla, neobaveštena tj. dokona. Žena koja može da u svom domu ostvari harmoničnu atmosferu, prevaziđe trenutno raspoloženje, izdigne se iznad trenutnih problema i sačeka svoje najmilije sa osmehom na licu. Tj. žena koja je mudra da na pravi način reaguje u bitnim momentuma, ali svakako sebe pri tome ne zapostavi jer samo ako je srećna može i drugima da bude dobra žena, majka, prijatelj...

Muškarac koji ne zaboravlja da je muškarac kada treba da pomogne i rastereti ženu. Onaj koji je veoma šarmantan i zna da osvaja kako ženu koja mu se dopada ili voli tako i na poslovnom planu da bude uporan, ima inicijativu i hitro prelazi na ostvarenje radnih ideja ili obaveza. Znači hrabar, uporan, stabilan.

Šta je za vas hedonizam?
Veliko uživanje u nečemu.

Da li ste tetovirani, šta mislite o tome i šta biste tetovirali na svom telu?
Dopadaju mi se određene tetovaže. Ako ste svesni da ista predstavlja i jeste deo Vas tj. želite sebe da životno markirate na taj način, svaka čast. Da sam se tetovirala kao što nisam, svakako bi to bio veći deo moih leđa. Zmija upetljana u žbunu divlje ruže ili nekoliko leptira različite veličine u boji.

Da li imate poroke i koje?
Nemam

Pogledajte još