BRED PIT U ULOZI ASTRONAUTA: Stigao trejler za film "Ad Astra"

Dugoiščekivani trejler za film „Ad Astra“ konačno je stigao!

Od reditelja i scenariste Džejmsa Greja ("Izgubljeni grad Z") stiže nam naučna fantastika "Ad Astra", sa holivudskom zvezdom Bredom Pitom u glavnoj ulozi. Snimanje je počelo 2017. godine, a na bioskopskom platnu naći će se od 19. septembra.

Inspirisan romanom Džozefa Konrada "Srce tame" reditelj se okreće kosmosu, kao prostoru za koji kaže da je veoma neprijateljski raspoložen prema nama.

Priča prati astronauta Roja Mekbrajda koji putuje do same ivice Solarnog sistema u potrazi za svojim ocem, tumači ga Tomi Li Džons, koji je nestao, kako bi otkrio misteriju koja preti da ugrozi opstanak naše planete. Tokom putovanja Roj otkriva tajnu koja dovodi u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mesto u kosmosu.

Posle više od dve decenije i uloge u filmu "Dvanaest majmuna" koja mu je donela i prvu nominaciju za nagradu Oskar, Bred Pit se ponovo vraća naučnofantastičnom žanru.

O saradnji sa popularnim glumcem Holivuda reditelj Džejms Grej kaže:

- Bio sam veoma srećan što radimo zajedno zato što Bred i ja imamo veoma slično kreativno razmišljanje. Sumnjam da bih ušao u ovaj projekat da nije tako. Dao mi je podršku, a ja sam imao slobodu i vreme da se fokusiram da sve ide u pravom smeru. Bred je glavni razlog za to.

Film je naslovljen prema latinskom izrazu "Ad Astra" koji u prevodu znači "Do zvezda".

Osim ova dva istaknuta glumca u ostalim ulogama našli su se: Liv Tajler, Donald Saderland, Rut Nega i drugi.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.