U ZADRUZI JE PRIČAO DA JE DRAGANA LJUBAV NJEGOVOG ŽIVOTA: Razveo se Mirko Gavrić!

Producent “Pinkovih zvezda” i učesnik rijaliti programa „Zadruga“ Mirko Gavrić razveo se od pevačice Dragane Rakčević, koja je učestvovala u pomenutom muzičkom takmičenju. Kada su se u februraru 2016. godine venčali mislili su da će to biti ljubav za ceo život, međutim to se ipak nije dogodilo.

Nakon što je Mirko izbačen iz rijalitija njihovo odnos postao je sve lošiji i nikako nisu uspeli da pronađu zajednički jezik. Shvatili su da se ljubav između njih ugasila i da svako treba da nastavi svojim putem. Posle nekoliko pokušaja da spasu svoj brak i vrate se srećnim danima, pevački par doneo je odluku da ne mogu da pronađu kompromis za njihov brak. Sporazumno su podneli papire za razvod braka i time okončali postupak brakorazvodne parnice brzo – kaže izvor upućen u celu situaciju i dodaje:

Njihovi stavovi i razmišljanja u poslednje vreme bili su totalno različiti i više nisu mogli da pronađu zajednički jezik. Dogovorili su se da posle razvoda ostanu prijatelji. Njih dvoje su tri godine bili u braku iz koga nemaju dece, a oko podele imovine dogovorili su se van suda. Nije bilo teških reči i optužbi ali svako je krenuo na svoju stranu

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.