PLJUVAO, ŠAMARAO, TUKAO I NE IDE U ZATVOR: Miki Đuričić sklopio sporazum sa tužilaštvom!

Miki Đuričič, kojeg je zbog agresivnog ponašanja pred rijaliti kamerama privela policija, a nadležni sud mu je odredio pritvor do 30 dana zbog nasilja nad ženama, po savetu advokata priznaće krivicu kako bi dobio nanogicu.

Da bi se što pre okončao krivični postupak, pčelar iz Kupinova će potvrditi da je udario šamar Suzani Perović, a potom pljunuo u lice i brutalno štakom tukao Nadeždu Biljić u "Zadruzi 2".

S obzirom na to da se njegova nasilnost jasno vidi na snimcima iz rijalitija, u dogovoru sa svojim zastupnikom odlučio je da snosi odgovornost. On će predložiti sklapanje sporazuma o priznanju krivice sa tužilaštvom kako bi dobio blažu kaznu.

- Advokat je posavetovao Mikija da ponude nagodbu, pošto je on očigledno počinio nasilje o čemu svedoči video snimak. Ukoliko tužilaštvo i sud prihvate taj predlog, Đuričić bi mogao da svoju kaznu služi kod kuće u Kupinovu - otkrio je dobro upućen izvor.

Da li će tužilaštvo prihvatiti nagodbu i dalje je neizvesno s obzirom na to da je Đuričić i ranije hapšen zbog nasilničnog ponašanja.

- Prvi put priveden je 2014. godine posle fudbalske utakmice u Kupinovu, jer je povredio dvojicu policajaca. Nakon godinu dana od toga, u rijalitiju je fizički napao Ivana Gavrilovića zbog čega je osuđen uslovno. Zbog svega toga postoji mogućnost da tužilac odbije sporazum ili da predloži i neku strožiju kaznu, na primer, efektivan zatvor - otkriva izvor.

Dan nakon Mikijevog hapšenja, u Mikijevoj kući u Kupinovu nije bilo nikoga. Kako smo saznali, sestra mu radi u drugom selu, a otac Mirko je otišao u zatvor u Sremskoj Mitrovici da sinu odnese stvari.

Pri telefonskom razgovoru, pčelarev otac je bio veoma ljut, ali je prokomentarisao.

- Ne, ne, ne. Miki izlazi do petka. Okanite me se, vi ste lažovi, svašta pišete, neću ništa da vam pričam - rekao je Mirko i prekinuo vezu.

Nebojša Bojović se čuo s prijateljem:

- Rekao mi je da se kaje - priznao je zlatar!

Jedan od najboljih Mikijevih prijatelja Nebojša Bojović ne opravdava njegovo nasilje nad ženama i smatra da treba da odgovara za svoje postupke. Beogradski zlatar i brat uhapšenog Luke Bojovića kaže da se čuo sa Đuričićem posle incidenta.

- Nema opravdanja za to što je udario žensku osobu, to nikako nije smeo da uradi. Pozvao me je ubrzo nakon incidenta i rekao mi je da se kaje i da mu je jako teško, pogotovo za Nadeždu, jer se slučajno našla u dvorištu. Svestan je da nije trebao tako da uradi, ali reagovao je ishitreno. Bio je neraspoložen, a pre svega razočarao se u ljubav, jer je imao prevelika osećanja. Video je da nije to što je očekivao. Ona se našla u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu. Iako je on bio isprovociran od strane Suzane i trpi bolove, vratio se u rijaliti da bi bio s njom. Rizikovao je svoje zdravstveno stanje, a morao je da ide na terapije u naredna dva, tri meseca na VMA. Miki je inače prevrtljiv. Čas kaže jedno, čas drugo. Mada, biće oni zajedno sigurno kad se završi rijaliti.

Selo podržava siledžiju!

Svi smo tukli žene, ali ne javno!

U Kupinovu, dan nakon hapšenja, bilo je mirno, ali je sasvim očekivano svuda je glavna tema bio Miki. Jedan komšija nam je rekao da je cela situacija najviše pogodila njegovog oca Mirka.

- Tražite kuću od onog glupandera? Nećete ga naći, njegov otac je upravo otišao. Ja Mikija ne znam kao mnogo incidentnog, ali ovo što ih je snašlo sad im nije trebalo. Nemojte mu sad kopati po rani. Njegov otac se ovome nije nadao - rekao je komšija koji ne želi da mu se javno pominje ime, a potom se umešala jedna starija gospođa.

- Nije on bio takav. Bio je dobro dete, jedino što ne voli da radi. Voli da zaradi na lakši nači. Mirko vam je u Mitrovici, ali ne verujem da će mu dati da vidi Mikija. Verovatno će samo čuvaru dati stvari za njega Ma, eto Mikija za par dana - kaže komšinica.

U jednoj kafani, u kojoj je Đuričić čest gost, ceo dan se pričalo o novonastalom događaju. Svi hvale rijaliti zvezdu i većina mu ne zamera što je udario dve žene.

- Ma pustiće ga, dobar je on - rekao je jedan čovek, dok njegov prijatelj nije izbegao temu snajki.

- Biće oni okej. Jedino je Suzana malo matora za njega. Ali, ljubav ne bira - nasmejao se jedan od prisutnih, a onda dodao da je Nadežda bila vredna dok je kratko živela kod Mikija.

Jedan Mikijev komšija podržao je njegovo nasilničko ponašanje:

- Svi mi bijemo žene i devojke, ali ovo je bilo javno.

Jedan meštanin Kupinova kaže da je čuo da je Miki bio veoma nervozan nakon što je izbačen iz "Zadruge" dok drugi navodi da je bio kod kuće kada je policija došla po njega.

Prilikom hapšenja bio je nervozan!

Dobro upućen izvor navodi da Miki nije hteo da beži od odgovornosti i da je svestan šta je uradio. Njega su priveli u policijsku stanicu u Pećincima.

- Bio je kod kuće, bio je nervozan. Nije on hteo ni da beži ni da se skriva, kao da je čekao policiju. Možda se i kaje sad - rekao je izvor.

Izvor: Kurir
Foto: mikidjuricickupinovo/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.