GOCA TRŽAN PROGOVORILA O BRAKU SA RAŠOM I OTKRILA: U kući sam manja od makovog zrna!

Pop pevačica Goca Tržan, demantovala je tvrdnje da njen suprug Raša Novaković od nje ne sme da pisne i otkrila da je situacija ustvari obrnuta.

- Šta ne sme da se čuje?! On je Crnogorac, otac mu je iz Bijelog Polja, ja sam manja od makovog zrna u kući. Ja tako malo mašem pred kamerama, ali zna se ko je gazda u kući - iskrena je bila Goca, što je mnoge iznenadilo.

Kako je nedavno nastupila u Tivtu, popularna pevačica je otkrila zbog čega je, poput njenih koleginica, nema na popularnim plažama luksuznih kompleksa.

- Ja sam sirotinja, raja... Ja ne idem na skupe plaže (smeh). Ja izuzetno volim prirodu i u poslednje vreme sam veći fan Žabljaka i Durmitora. Prošle godine smo bili tamo kod prijatelja i obišli smo sve što smo mogli da obiđemo - šetali smo kroz šume, brali borovnice... Ja sam, u principu, naturalista. Volim prirodu, a to izveštačeno - ja se, kao, trtim na plaži, malo mi je to... Mislim, prošle su me te dečije bolesti. Imam dovoljno godina da znam da želim da uživam u životu, u prirodi. Otuđili smo se mnogo od prirode, a zapravo nam ona jedino nedostaje - priznala je Goca.

Izvor: Pink.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.