NADEŽDI USTANOVLJENE POVREDE NAKON ŠTO JU JE MIKI IZUDARAO: Biljićeva mora što pre na snimanje glave! (VIDEO)

Javnost je i dalje zgrožena nasiljem nad ženama koje je preksinoć u "Zadruzi" izvršio Miki Đuričić, a ni ukućani ne prestaju da pričaju o tome. Iako je produkcija odmah reagovala i diskvalifikovala nasilnika, a potom ga prijavila policiji koja ga je privela na saslušanje da bi potom bio određen pritvor od 30 dana, zadrugari i dalje komentarišu zbog čega je Đuričić krvnički lupio šamar prvo svojoj devojci Suzani Perović, a potom i brutalno pretukao drvenim štakama svoju bivšu devojku Nadeždu Biljić.

I dok Suzana ne želi da detaljiše o svađi i šamaru koji je oprostila svom partneru, Biljićeva se nijednog trenutka nije suzdržavala od prepričavanja incidenta i pokazivanja modrica i podliva na telu, nastalih nakon što ju je Miki prebio.

Ona je i danas sedela sa zadrugarima u dvorištu ispred Bele kuće i u razgovoru spomenula da je jako boli glava, te da će tražiti da je produkcija ponovo odvede kod lekara kako bi se na rendgenu ustanovilo da li je došlo do unutrašnjih povreda, odnosno do pojave hematoma.

U videu pogledajte šta je Nadežda sve ispričala, te kakve povrede su joj ustanovljene juče na pregledu:

Izvor: Espreso.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još