SPECIJALNA GOŠĆA TIJANA DAPČEVIĆ: Aksa slavi veliki jubilej - 25 godina postojanja 15. juna u Beogradu

Aksa slavi veliki jubilej - 25 godina postojanja u subotu, 15. juna u 12 časova, i tom prilikom vas poziva na veliku žurku na dve lokacije - Aksa prodavnici Jurija Gagarina 26 i Nikolaja Gogolja 17 (Banovo brdo) u subotu 15. juna od 10 časova! Specijalna gošća na rođendanu Aksa prodavnice , uz koju su odrasle mnoge generacije, je Tijana Dapčević.

Očekuje vas popust – 25% na veliki izbor kolica, auto-sedišta, igračaka, odeće, obuće i još mnogo toga. Akcija popusta od 25% u svim Aksa prodavnicama u Beogradu, kao i aksa.rs internet prodavnici, traje od 15. do 17. juna.

Svi koji posete Aksa prodavnice u Beogradu u ovom periodu dobijaju i vaučere Star Land igraonice - http://igraonice.ioi.rs/subs/star-land/ i vaučer za popust od - 20% na prvi mesec školarine u Play Smart školi tenisa - https://www.facebook.com/PlaySmartTennisKids/

Raspored dešavanja za 15. juna u Aksa prodavnici u Jurija Gagarina 26 i Nikolaja Gogolja 17

- 10-14 časova- DJ & face painting
- 10-14 časova - Klovnovi i animatori
- 10-14 časova - Ime na dar, poklon našeg kaligrafa
- 12 časova - torta

Povodom proslave 25 godina Akse pokrenut je i društveno odgovoran projekat "Stimulacija zdravog razvoja i masaža", koji podrazumeva donaciju posteljina i igračaka za devet vrtića u Beogradu, jedan vrtić u Novom Sadu i jedan u Nišu. U okviru projekta izvršena je donacija za četiri vrtića i organizovana predavanja za roditelje u ovim vrtićima na temu stimulacije zdravog razvoja i masaže, a od strane dr Mirjane Mićović, pedijatra i dr Danijele Marjanović, defektologa.

Od otvaranja prve radnje 1994. godine u Beogradu, mreža Aksa prodavnica se širila u 11 gradova, a pre dve godine otvorene su i prve radnje u BIH – radnja u Banja Luci i u Sarajevu.

Jubilej obeležavamo predstavljanjem novog logotipa, kao i brojnim popustima i proslavama za naše verne potrošače širom Srbije.

Aksa prodavnice karakteriše široka ponuda opreme za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaja, hrane, kozmetike, igračaka, odeće i obuće za decu od rođenja pa do prvih školskih dana, kao i edukovano i stručno prodajno osoblje, koje pruža savete u svakom trenutku.

Aksa predstavlja jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu već punih 25. godina, i konstantnim inovacijama opravdavamo ovu poziciju.

Naša zahvalnost je prvenstveno usmerena ka vernim kupcima koji Aksu već 25. godina čine onim što danas jeste – mesto na kom se kupovina pretvara u radost, mesto na kom se bude osmesi pri biranju prve flašice, mesto koje predstavlja više od radnje.

Aksa je počela poslovanje daleke 1994. godine kao mala radnja za bebe i decu u naselju Medaković, u Beogradu. Danas postoje i posluju u 11 gradova Srbije; u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Šapcu, Kruševcu, Zrenjaninu, Novom Pazaru, Pančevu i Užicu, te u dva grada u Bosni i Hercegovini; Sarajevu i Banja Luci. U Srbiji imaju 16, a u Bosni i Hercegovini dva maloprodajna objekta.

Tokom četvrt veka, u ovoj porodičnoj firmi su se trudili da prate inovacije na tržištu dečje opreme, potrebe roditelja i mališana, kako bi im omogućili veselije i prijatnije detinjstvo, a roditeljima pomogli i olakšali najlepšu ulogu u životu. Aksa se zahvaljuje svim porodicama i deci koja su odrasla uz Aksu na divnim trenucima koje su proveli zajedno i raduju se svim budućim.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još