Lady Gaga i Armani

Ko je zaslužan za ekstravagantni izgled Lady Gage? Pevačica je često nosila kreacije dizajnera Đorđa Armanija (Giorgija Armanija). na primer u spotu za pesmu "Alejandro" na "Američkom idolu", dodjeli nagrada Grammy i na MTV Video Music Awards.

Wall Street Journal saznaje da su Armani i Lady Gaga dogovorili partnerstvo vredno nekoliko miliona dolara. Detalji ugovora nisu poznati, kao ni koliko tačmo vredi, ali obe strane ističu da su jako zadovoljne dosadašnjom saradnjom.

"Velika kompanija poput 'Giorgio Armani' dužna je uvek da pratiti trendove i da zna šta zanima mlade ljude. Partnerstvo je pomoglo u tome kako je svet prihvatio Lady Gagu, na način kako ona koristi Facebook i Twitter", izjavila je Armanijeva nećakinja Roberta Armani koja je zadužena za odnose s VIP klijentima u kompaniji, uključujući Lady Gagu.

Roberta tvrdi da je pevačica pomogla modnoj kompaniji da shvate kako mladi razmišljaju, prenosi portal Index.

"Ne bi bilo moguće da Gagi damo nešto iz kolekcije, jer ona nosi komadiće umetnosti. To je teatralno", tvrdi Roberta. Giorgio dizajnira sve Gagine kreacije, od pojavljivanja na Grammyjima, uključujući i one za turneju "Monster's Ball". Slavni dizajner i pevačica još se nisu sreli, ali već je dogovoreno da će on kreirati sve njene kostime za sledeću turneju.

N.D.

Pogledajte još