MARKO PETRUŠEVIĆ PETRUĆI IZBAČEN IZ "ZADRUGE": Pevač po izlasku iz rijalitija priznao da je i dalje zaljubljen u Rebeku! (VIDEO)

Nakon što je Marko Petrušević Petrući izbačen iz rijalitija "Zadruga", otvoreno je o svemu razgovarao sa predstavnicima sedme sile u studiju TV Pink.

Naime, Lepi Mića kao ovonedeljni vođa za potrčke je postavio Aleksandru Subotić i Anu korać. Ukućani su odlučili da za izlazak iz Zadruge nominuju Aleksandru, dok je drugi učesnik kog je odabrala publika bio Marko Petrušević Petrući. Pošto je Subotićeva pobedila u igri za dupliranje glasova publike, izbačen je Petrući.

Po izlasku iz Bele kuće u Šimanovcima, Petrući je priznao da je zaljubljen u Rebeku i da je to shvatio tek kada su se odvojili.

- Odvratno sam se osećao posle Rebekinog izlaska, tad sam totalno pao i nije mi bilo ni do čega. Mene tata nikada nije video zaljubljenog zato što sam ja oduvek devojke menjao. Jednom mi se desilo kad sam bio u dugoj vezi, kad sam raskinuo. Hoću da izađem iz kože. Tada sam rekao da nikad više neću da imam dugu vezu. Tako smo i Rebeka i ja krenuli. Posle tri, četiri meseca sam se zaljubio. Prvi put kada smo se razdvojili video sam da mi je teško - otvorio je dušu Petrući koji je odmah poslao poruku svojoj devojci da će je voditi u Grčku.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još