NEOČEKIVANO: Karađorđe otkrio o čemu je pričao sa Davidovom majkom i kako je protekao njihov susret!

Široj javnosti je poznato da je tokom prvog boravka Aleksandre Subotić u rijaliti programu "Zadruga 2", njenu ćerku  Magdalenu, čuvala majka Davida Dragojevića, Biljana. Kada je David odlučio da se upusti u vezu sa Anom Korać, naišao je na osudu od strane Biljane. Međutim, nakon Aleksandrinog povratka u Belu kuću, Davidova majka je osudila njeno ponašanje i stala u odbranu svog sina.

Karađorđe Subotić je otkrio da je bio kod Biljane u kući da pokupi Aleksandrine i Magdalenine stvari i detaljno opisao kako je taj susret protekao:

- Susret je bio vrlo korektan, ja sam video da je Biljana bila potrešena celokupnom situacijom. Takođe, celokupna porodica je pod negativnim utiskom zbog toga što je sve krenulo naopačke . Međutim, naš odnos je bio ljudski  i dostojanstven, onakav kakav treba da bude. Ja sam preuzeo Aleksanrdrine i Magdalenine stvari koje su bile spakovane. Nameštaj nisam želeo da nosim, smatram da to treba da reše Aleksandra i David kad izađu. Biljana je spominjala Aleksandru u smislu da joj je krivo kao majci zašto je to krenulo u tom pravcu. Međutim, Biljana nije kreirala svađu između Aleksandre i Davida. Ona je bila na njihovoj strani sve vreme, a David je sam podlegao uticajima Ane Korać i Lepog Miće - izjavio je Karađorđe.

On je rekao da se nakon susreta sa Biljanom, više nisu čuli i da nema nikakvog razloga da ostanu u kontaktu, a otkrio je i da se Biljana sada čuje sa majkom Ane Korać.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.