ČULE SMO SE SAMO JEDNOM: Biljana Dragojević otkrila zašto neće da viđa Aleksandrinu ćerku Magdalenu

Povodom burnih dešavanja na imanju u Šimanovcima Biljana Dragojević je otvorila dušu i ispričala sve što joj leži na duši.

- Ana i David dobro podnose sve ovo što se dešava s obzirom na to koliki je pritisak na njima. Pa oni su od septembra u "Zadruzi" i sasvim je normalno da se povremeno malo "podžapaju" - rekla je na početku razgovora Biljana, osvrnuvši se potom na uvrede koje Koraćeva ume da ponekad da uputi njenom sinu.

- Rekla mu je jedanput da ima pileći mozak, ali je isto posle i rekla za samu sebe. Ona valjda tako priča. Ništa ne mogu da kažem konkretno o njima ili njihovom odnosu dok ne izađu iz rijalitija. Zaljubljeni su oboje sada, a kako će biti napolju - ko zna? To što se sad povremeno ne slažu, pa svi mi ponekad kažemo nešto što ne mislimo u afektu.

Dragojevićeva je prokomentarisala i ekstravagantni stil života na koji je njena buduća snajka navikla.

- Ako bude imala priliku da ode sa njim u Ameriku onda će moći sve to isto da ima. Tamo nije toliko strašno priuštiti sebi sve te stvari. Ipak, ako ostanu u Srbiji, to će biti malo teže jer svi znamo kako se živi ovde. Ako se iskreno zaljubila u njega, onda joj neće biti problem da ima strljenja da zajedno nešto stvore, pa će od toga valjda imati i novca za malo luksuzniji život - istakla e Davidova majka.

Na kraju razgovora Biljana se osvrnula i na malu Magdalenu, ćerku Aleksandre Subotić, koju je čuvala kao svoju unuku tokom perioda u kojima su ona i David bili u rijaliti šou-programima.

- Nisam je videla otkad ju je Aleksandra odvela iz mog doma. Čule smo se samo telefonom jednom. Situacija je takva kakva jeste, pa ne bih želela da se priča i piše sve i svašta o tome. Čekam da se sve stiša. Ne znam da li Magdalena pita za mene. Pričala sam jednom sa devojkom koja je čuva u Novom Sadu. Ni Karađorđe je ne viđa, takođe. Dok sam je ja čuvala, on ju je viđao vikendima. Ne svakog vikenda, ali ponekad. Najgrđe bi mi bilo da se ne viđaju deda i unuka, a posebno kad znam koliko se međusobno vole. Nisam mogla to da uskratim ni njemu ni njoj.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: biljanadragojevic/Instagram

Pogledajte još