NOVA BENZINSKA PUMPA U NOVOM SADU: Bobar Petrol na Bulevaru Evrope počela sa radom

Nova benzinska pumpa "Bobar Petrol" na Bulevaru Evrope bb, prekoputa kasarne Majevica, u Novom Sadu, danas je svečano počela sa radom u 14 časova.

Objekat je otvoren uz simbolično sipanje benzina u oldtajmer marke Vilis, a otvaranju su prisustvovali direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović sa suprugom Danijelom Maletić, zamenik gradonačelnika Novog Sada Srđan Kružević, savetnik gradonačelnika Novog Sada i odbornik Skupštine grada Slobodan Milić Bocara, zamenik generalnog direktora "Srbijagasa" Blaženka Mandić, izvršni direktor "Srbijagasa" Jovica Budimir, vlasnici kompanije "Mirex", kao i brojni drugi načelnici gradske uprave, direktori javnih preduzeća i velik broj privrednika, kao što su: vlasnik kompanije "Južna Bačka" Dragoljub Zbiljić, vlasnik Hotela Premier Aqua MIlinko Cicmil, "Imperial Buildings" Ilija Mandić, predstavnik kompanije "Zodeks", te i pojedine slavne ličnosti: Gordana Šaulić, modni kreator Mladen Milivojević Baron, Milan Đukić sa suprugom i veliki broj građana.

Novosađanima će na novoj benziskoj pumpi biti na raspolaganju najkvalitetniji evrodizel, aditivirani dizel, benzin od 95 i od 98 oktana i TNG, kao i luksuzno opremljen kafić sa bogatim asortimanom hrane i pića i prodavnica sa širokom paletom proizvoda iz domena autokozmetike, svih vrsta ulja i manjih rezervnih delova iz putničkog i teretnog programa.

Kako iz kompanije ističu, do kraja leta u planu je da uz veliki broj parking mesta, najsavremeniju autoperionicu na ovim prostorima i luksuzno opremljenu baštu kafića bude otvoren i takozvani ''kids korner'' sa brojnim zanimacijama za decu kako bi svoje sadržaje mogli da ponude i brojnim šetačima, biciklistima i rekreativcima koji svakodnevno ordiniraju Bulevarom Evrope.

Nadležne institucije u gradu prepoznale su napore kompanije Bobar da Novosađanima pruže vrhunske proizvode i usluge te su u skladu sa tim odlučile da im izađu u susret i obezbede sve potrebne dozvole i drugu dokumentaciju za izgradnju benzinske pumpe u veoma kratkom roku. 

Nakon Apatina i Beške ovo je novi poslovni poduhvat u lancu benzinskih pumpi u vlasništvu kompanije Bobar d.o.o. koja širi svoje poslovanje na tržište trgovine naftnim derivatima.

Pogledajte još