FOODTALK2019: Pogledajte svečano otvaranje konferencije

Sedmu godinu zaredom, kompanija "Color Media Communciations", organizuje u Novom Sadu najveću regionalnu konferenciju posvećenu gastronomiji, vinu i pivu "Food Talk".

Kao i predhodne godine, konferencija se održava u Hotelu "Sheraton Novi Sad". Uz priče o hrani, pivu i vinu, degustacije i studije slučaja okupljamo najpoznatija imena regiona iz sveta gastronomije, ambasade, hotele, restorane, gazdinstva i kompanije koji diktiraju trendove.

Konferenciju su otvorili: Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade; Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu i turizam Grada Novog Sada i Nj.E. Tomáš Kuchta, ambasador Republike Češke u Srbiji.

Ivan Đoković govorio je o programu razvoja Vojvodine koji kao njen obavezan deo uključuje gastronomiju, Milorad Radojević istakao je da su gastronomija i hrana neiscrpne teme, a da fokus Novog Sada predstavljaju lokalni proizvođači i lokalna hrana, dok je češki Ambasador, Nj.E. Tomáš Kuchta govorio ovom prilikom o češkoj kuhinji koju je uporedio sa vojvođanskim specijalitetima.  

Konferencija je održana uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Gradske uprave za privredu i turizam, Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, a podržale su je kompanije: Imlek, Unicef Srbija, AMS Osiguranje, Uncle Ben's, Vinarija Džervin, Udruženje Bač u srcu Bačke. 

Kako je izgledalo svečano otvaranje i o čemu se sve govorilo pogledajte na video snimcima ispod:

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.