NISAM ŽRTVA NASILJA: Suzana Perović šokirala izjavom o Mikiju (VIDEO)

Suzana Perović od kada ju je udario njen dečko Miki Đuričić ne može da dođe sebi te o nemilom događaju nije moga ni da priča. Sinoć je u "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" ipak smogla snage, ali je izjavom koju je dala šokirala kako ukućane tako i gledaoce.

Naime, Suzana Perović je u jednom trenutku rekla kako nije žrtva nasilja iako smo svi dobro videi kakav je udarac zadobila.

- Još sam pod stresom. Novinari su me pitali sinoć i to sam rekla, mislim da sam ispričala onoliko koliko sam mogla. Nemam snage da pričam o tome. Ja pokušavam da se vratim u normalu. Njemu se desilo to što se desilo, ovde je bio kratko, bilo mu je jako teško da funkcioniše. Ja znam kako se osećam i koliko mi je teško i da moram da se vratim zbog svoje porodice. Njemu su stalno slali klipove gde sam ja bila i gde su ljudi ovde pričali sve i svašta o meni. Za svađu je potrebno dvoje. Bilo mi je drago kada sam ga videla. Bio je napet, bio je nervozan - ispričala je Suzana.

- Bilo je tu gluposti koje sam ja izgovorila, isto i on. Ja isto čekam od njega odgovor. Ja ću ga dobiti. Ja nisam žrtva nasilja! On mene nije maltretirao, meni se desilo to što se desilo. Ovo što je on uradio je najstrašnije nešto što može da uradi jedan muškarac ženi koju voli. Stresno je za mene i dalje mi je košmar u glavi, jer sam najmanje to očekivala da će da mi se desi - rekla je Suzana i dodala:

- Ne mogu dobiti preko glave. Ja sam u šoku! Imam pravo da dobijem odgovor. Sa moje strane je bilo iskreno i imam pravo da dobijem odgovor. Ja sam se potpuno posvetila njemu, ako je moja porodica pod stresom, imam pravo da dobijem odgovor zašto se to desilo!

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još