MALA TORTA, DOSTA OSMEHA I LJUBAVI: Jelena Đoković se dirljivom porukom zahvalila na čestitkama povodom 33. rođendana (VIDEO)

Jelena Đoković juče je proslavila 33. rođendan, a nakon što je divan dan provela u društvu najmilijih, supruga Novaka, sina Stefana i ćerke Tare, odlučila je da se putem Instagrama obrati i fanovima koji su joj uputili brojne čestitke "online".

- Dragi divni ljudi, hvala vam na divnim porukama i željama za moj rođendan juče. Obično na taj dan izbegavam da odgovaram na mnogobrojne pozive i poruke kako bih posvetila punu pažnju onima koji su sa mnom. Danas je dan za to, juče sam provela miran dan u okviru uže porodice, mala torta i dosta osmeha i ljubavi. Imala sam želju za rođendan da naučim da vezem, i moja mama mi je vrlo rado pokazala ono što je i nju njena mama učila, a nadam se da ću i ja Taru i Stefana. Poslednjih par nedelja sam posvetila učenju pletenja, i nadam se da ću uskoro preći i na heklanje... Fasciniraju me ti zanati i jako cenim ljude koji ih i dalje neguju. Toliko mira, koncentracije i ljubavi u svim proizvodima... oni stvarno nemaju realnu cenu. Puno vas sve pozdravljam i hvala vam još jednom! Želim vam divan dan!

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.