PREKRŠILI PRAVILA: Veliki šef oštro kaznio Anu i Davida (VIDEO)

Pre nekoliko dana Ana Korać je sa svojom drugaricom Sanjom Stanković slavila devojačko veče na Rajskom ostrvu, jer je Stankovićeva u izazovu koji im je priredio Veliki šef imala zadatak da stane na ludi kamen sa Savom Perovićem i prirede tradicionalnu srpsku svadbu.

Međutim, Koraćeva je u povratku zaboravila svoje stvari kao i sredstva za higijenu, pa je odlučila da prethodne noći skoči u jezero zajedno sa Davidom Dragojevićem kako bi stigla do Rajskog ostrva i vratila ono što joj pripada.

S obzirom na to da Veliki šef nije odobrio ovakav postupak, a koji nije bio ni bezbedan po zadrugare, on je odlučio da ih strogo kazni pa je tim povodom poslao pismo na adresu Bele kuće.

- Dragi zadrugari, ne znamo da li se neko od vas pravi lud, ali jasno je da je kupanje u jezeru zabranjeno, osim kada Veliki šef to dozvoli! Milion puta smo vam progledali kroz prste, ali problem je u tome što je jezero ovih dana u procesu čišćenja i kupanje apsolutno nije dozvoljeno, jer nije bezbedno. Upad u bilo koju novu prostoriju bez odobrenja Velikog šefa je zabranjeno, ali David i Ana očigledno misle da za njih pravila ne važe i da mogu da rade šta hoće. Zbog kršenja pravila i upadanja u Rajsko ostrvo, doneli smo odluku da Ana i David budu kažnjeni nedeljnim honorarom - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Pogledajte još