OPERI JORGAN, SMRDIŠ DO OVDE: Marko izvređao Aleksandru, ona mu spomenula Lunu i potenciju (VIDEO)

Do verbalnog okršaja je tokom pitanja gledalaca prethodne noći prvo došlo između Aleksandre Subotić i Lune Đogani, pošto je blogerka zamerila Subotićevoj što joj je pominjala majku i prebacivala za lekove koje pije uz alkohol.

Zatim je Marko Miljković nastavio svađu koju je započela blogerka i zaratio sa Subotićevom.

U spavaćoj sobi došlo je do žestokog sukoba, pošto su se Marko i Aleksandra posvađali i razmenili opake uvrede.

- Obrati pažnju na svoje lice, štrokavo, operi se, operi jorgan, smrdiš dovde! Sikter, štroko! Kaluđerica 658 autobus, sikter. Više peri, najštrokavija osoba u Zadruzi je Aleksandra! - urlao je Marko.

-Vaše oružje koristim protiv vas, vi meni ne možete ništa! Tvoja devojka je najštrokavija ovde. Ako ti nešto je jasno, sličan se sličnom raduje! Štrokava sa štrokavim! To "sikter" možeš tvojoj devojci, vidiš da više meni pružaš pažnje nego devojci - vikala je Aleksandra.

- Tebi je bitniji rijaliti, nego devojka, sve ti je bitno, samo Luna nije. Za Lunu ti puca ono što ne može da ti se digne.Ti si klošar koga nema za šta pas da ujede, nemaš ništa i došao si da iskorišćavaš devojku od dvadeset i nešto godina. Ona je devojka koja je ovde došla da se pere. Stigla je karma, nešto mnogo gore. Kako je ona ponižavala, tako ti sada nju ponižavaš - zaključila je Subotićeva.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još