STALNO GA SANJAM: Miljana Kulić želi da se pomiri sa Ivanom Marinkovićem

Miljana Kulić zajedno sa Ivanom Marinkovćem, bivšim mužem pevačice Goce Tržan boravila je u rijalitiju u kom je ostala u drugom stanju, a po izlasku iz kog je rodila i sina kom je dala ime Željko.

U najnovijem javljanju uživo na Instgramu svojim pratiocima je otkrila da ga sanja svake noći te kakvi su joj planovi u vezi sa njim.

- Svaku noć sanjam Ivana! Sanjala sam kako je došao u Niš da vidi mene i Željka. Pojavio se na bazenu na kom sam bila sa mamom i tatom. Rekla sam mu: "Vodim te kući, tamo nam je dete!". On je, međutim, usput svraćao u svaki drakstor da popije rakiju, pa smo se posvađali. Napala sam ga što je pijan i što je uništio jetru. Probudila sam se sva u znoju, a kada sam ponovo zaspala nastavila sam da ga sanjam - ispričala je Miljana.

- Ako me Ivan pozove kada izađe iz "Parova", naći ću se sa njim da porazgovaramo - otkrila je Miljana.

Miljana je do sad mnogo puta rekla da ne želi da vidi Ivana, ali je sada donela drugačiju odluku.

- Dozvoliću mu da viđa Željka. Volela bih da mu pomognem da prestane da pije i da sredi svoj život. Znam da sam govorila da je klošar, ali ja sam to izgovarala u besu. Ne mislim tako. Da je klošar, ne bih bila sa njim u vezi. Ne gledam "Parove" jer ga tamo stalno napadaju. Mnogo sam tužna što ga maltretiraju. Teško mi je kada mislim na njega, odmah se uznemirim - ispričala je Miljana.

Autor: Nadlanu.com/N.P
Foto: Happy TV-Printscreen/Youtube

Pogledajte još