NEOČEKIVAN PREOKRET: Suzana i Zorica zakopale ratne sekire (VIDEO)

Suzana Perović i Zlata Đurković su došle tokom prethodne noći u sukob jer je Perovićeva poklonila cipele Sanji Stanković, a pevačici nije ni ponudila. Njih dve se kasnije izgladile svoj odnos, a voditelj Milan Milošević ih je večeras upitao da prokomentarišu u kakvom odnosu su sada njih dve.

- Ja sam ozbiljno bolesna, kada je u pitanju obuća. Bilo mi je krivo što je u tom trenutku ona sedi sa četiri žene i priča sa njima nešto. Obratila mi se i pitala me da li sam skuvala pasulj - rekla je Zlata.

- Sanja je bila svedok da sam joj se obratila. Ona ne voli tu marku cipela, kaže da su neudobne, ne znam šta joj je zasmetalo - dodala je Suzana.

No, to nije sve, Suzana je izgovorila svakakve uvrede na račun Zorice Marković, zbog toga što je ona komentarisala njen odnos sa Mikijem Đuričićem, a kada ju je voditelj upitao da prokomentariše šta misli o njoj, Perovićeva se povukla.

- Prvi put u životu, došla sam u ovakvu situaciju. Mislim da ona mene ne mrzi... ne mrzim ni ja nju. Izvređale smo jedna drugu, i to je to - rekla je Suzana o odnosu sa Zoricom Marković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

 

Pogledajte još