SKANDAL: Takmičenje "Ritam Evrope" reklamira se uz slogan: "Deco, evo je-banja"

Najveće muzičko takmičenje za mlade "Srbija u ritmu Evrope" ove godine biće održano sutra uveče u Vrnjačkoj Banji. Čast da bude domaćin ovoj manifestaciji, pripala je opštini Vrnjačka Banja jer su učesnice iz ovog grada prethodne godine odnele ubedljivu pobedu u finalu održanom u Nišu.

Organizatori vredno spremaju finalno veče, ali ono što "para uši" jeste televizijska najava za ovo dečje muzičko takmičenje.

Naime, slogan "Deco, evo je Banja" ne može da vas ostavi ravnodušnim i ne dovede u situaciju da se zapitate da li je neko kreativniji mogao da osmisli krilaticu za ovako važno muzičko takmičenje i samu promociju najposećenije srpske Banje. Dakle, bez neprimerene igre reči koju čujemo u TV najavi.

Inače, ova manifestacija predstavlja dečje muzičko nadmetanje na nivou opština koje dobijaju zadatak da predstave jednu zemlju Evrope sa čijom Ambasadom se ostvaruje saradnja. Deca pevaju na jezicima evropskih zemalja koje dobiju kao partnera, uz podršku Ambasadora Evrope i Evropske Unije, gradonačelnika i predsednika opština.

Program će ove godine voditi pevačica Goca Tržan.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Logo/Promo

Pogledajte još