DRAGOJEVIĆ NAJAVIO TUŽBU: Pušten snimak poljupca Davida i Lazara, zadrugari u neverici! (VIDEO)

Već duže vreme se u "Zadruzi" priča o tome da David Dragojević i Lazar Jeremić gaje simpatije jedan prema drugom, a njihovi cimeri ostali su šokirani kada je sinoć pušten snimak na kome je David poljubio Lazara. Ovaj snimak već nekoliko dana kruži društvenim mrežama, a sada su i zadrugari dobili priliku da ga vide.

Reč je o situaciji koja se dogodila na početku "Zadruge 2", a na snimku se vidi kako David najpre ljubi Aleksandru Subotić, s kojom je tada bio u vezi, nakon čega seda za sto, i iza njenih leđa hvata Lazara za glavu i ljubi ga.

Ovaj snimak izazvao je haos među zadrugarima, koji nisu mogli da veruju šta vide, a David je poludeo i najavio da će tužiti Katarinu Ristić Keti, nekadašnju zadrugarku, koja je svojevremeno izjavila da je on naklonjen istom polu, kao i da je u Americi bio u vezama sa muškarcima.

- Ja ću nju da tužim prvu kada izađem. Pitao sam je ovde: "Da li znaš, da li si sigurna", ona je rekla: "Da". Kasnije je rekla da nije tako mislila. Ona je prva koju ću da tužim - rekao je David.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još