Pogledajte kako je izgledao “Gone with the wind Party” magazina Diplomacy&Commerce

Inspirisani 80. godišnjicom od premijere kultnog filma “Prohujalo sa vihorom” magazin Diplomacy&Commerce i Color Media Communications organizovali su nedavno koktel veče u Kući kralja Petra I na Senjaku.

U prelepoj bašti kuće, čiji je svaki kutak podsećao na scene iz filma, gosti su imali priliku da uživaju u Open Air bioskopu, Schweppes koktelima, džambolaji i muzici "starog dobrog Juga."

Zvanice je pozdravila direktorica magazina Diplomacy&Commerce, Ruža Ristanović, posle koje se prisutnima obratio i predsednik Color Press Grupe, Robert Čoban.

U svom pozdravu gostima, Robert Čoban je istakao da, ovogodišnji party posvećen filmu "Prohujalo sa vihorom" između ostalog treba da nas podseti na to da tema filma nisu samo izgubljene ljubavi već i strahote rata, te da je jako važna i lepa poruka i nama da prihvatimo različitosti i živimo u slozi.

Nakon gospodina Čobana prisutnima se obratila i Ester Bajer koja je preživela holokaust, a koja je podsetila sve prisutne koliko je vredan svaki dan, sat, trenutak proveden na ovom svetu. Ona je ispričala svoju životnu priču koja počinje u logoru Staro Sajmište odakle je kao bebu od 900 grama u kutiji za cipele izneo stric. Ester se ceo život borila i danas je kao "Holocaust survivor" svedok jednog vremena, stradanja i borbe za život!

Nakon pozdravnih govora, gosti su imali prilike da uživaju u neshvakidašnjem plesnom performansu kojim je kompanija MARS najavila novog člana čokoladne porodice Maltesers.

Pored vrhunskih vina Vinarije “Džervin”, služeni su i Schweppes kokteli i sokovi, a gosti su mogli da se osveže i “SMART” “Romerquelle” vodom.

U duhu "starog dobrog juga" uživalo je preko dve stotine zvanica među kojima su bili i Tomaš Kuhta, ambasador Češke, Gordan Bakota, ambasador Hrvatske, Radko Vlajkov, ambasador Bugarske, slikar Cile Marinković sa suprugom Bebom, Sloba Stefanović, glumac, Vjera Mujović, glumica, Iva Štrljić, glumica, voditeljka Adriana Čortan, Suzana Mančić, Snežana Dakić, Ivana Đordjević, pisacMuharem Bazdulj, Natalija Dević, Vesna Da Vinča kao i drugi predstavnici diplomatskog kora, te javne i kulturne scene u Srbiji.

Kako je to sve izgledalo pogledajte na video snimku ispod:

Pogledajte još