Majkl Kejn predvideo terorističke napade 2001.

LONDON, 30. septembra 2010. (Beta) - Britanski glumac Majkl Kejn predvideo je terorističke napade na Njujork 2001, u romanu koji je pisao pred taj događaj, objavio je BBC News.

"Imao sam zaplet u kojem teroristi avionom udaraju u neboder u Londonu. Onda su to uradili u stvarnom životu. Bio sam šokiran, pa sam prestao da pišem", kazao je glumac. U intervjuu koji je dao pred objavljivanje autobiografije "The Elephant to Hollywood", 77-godišnji Kejn je otkrio da se i dalje nada da će napisati roman i to pre 80. rođendana 2013.

Ta knjiga će biti "triler o terorizmu". "Biće za muškarce. Neće to biti značajno literarno ostvarenje", dodao je dvostruki oskarovac. Kejn je ove godine glumio u futurističkom trileru "Početak", koji je njegova četvrta saradnja sa britanskim režiserom Kristoferom Nolanom. Glumac je kazao da će nastaviti da piše kada dovrši "Betmena", aludirajući na potencijalni nastavak Nolanovih hitova "Betmen počinje" i "Mračni vitez". Kejn je u ta dva filma igrao batlera Alfreda. "Potpuno sam zauzet u naredne tri godine. Kada to završim imaću 80 godina i tada bih se mogao penzionisati", dodao je. Knjiga "The Elephant to Hollywood" u prodaji je od četvrtka.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.