DRAGOJEVIĆ SHVATIO DA NEĆE IMATI DOVOLJNO NOVCA ZA LAGODAN ŽIVOT SA ANOM: Oglasila se Katarina Ristić nakon Davidove najave tužbe

Tokom prethodne noći, u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga 2'', pušten je klip na kojem se vidi strastveni poljubac Davida Dragojevića i Lazara Jeremića. Ovo je poprilično razbesnelo Davida, a pokrenute su mnoge teme u kući, između ostalog, mnogi su još jednom posumnjali u Dragojevićevu seksualnu orijentaciju.

David Dragojević je sinoć rekao i kako planira da tuži bivšu zadrugarku, novinarku Katarinu Ristić Keti, pod izgovorom da je ona prva iznela informacije da je homoseksualac. Kako bismo čuli Katarinin odogovor, kontaktirali smo je, a ona ni ovog puta nije poštedela Dragojevića.

- David se, očigledno, dobro preračunao, pa kad je shvatio koliko je honorara izgubio i da mu to neće biti dovoljno za lagodan život sa Anom, onda se setio šta je Keti rekla pre 10 meseci. Celokupno moje izlaganje o njihovom odnosu i tome da je Dragojeviću Aleksandra odgovarala kao paravan se sasvim obistinilo, a ne znam šta ćemo sa poljupcem sa Lazarom... - rekla je bivša zadrugarka, i dodala:

- Što se mene tiče, pogrešno sam se izrazila tada, kada sam to izgovorila, ali sam se odmah ispravila i rekla da sam čula to od nekoga ko je njemu blizak. Ne pada mi na pamet da se pravdam bilo kome, pogotovo ne njemu. Ako hoće da me tuži, slobodno, samo neka mu neko javi da će izgubiti vreme uzalud - hej, ti maleni dečače - poručila je Keti.

Podsetimo, Davidova nekadašnja verenica Aleksandra Subotić za crnim stolom sinoć je otkrila da je Jelena Krunić pričala kako zna da je David imao gej aferu sa frizerom, a istakla je i da David nikada nije imao tako čudan odnos sa muškarcima, kao što ga ima sa Jeremićem.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još