OVO PREŽIVI JEDAN U MILION: Dea Đurđević iskreno o novoj životnoj šansi

Emotivan trenutak, kako za Deu Đurđević tako i za sve njene kolege u "Pinku", ali i gledaoce bio je juče kada se, posle četiri meseca, vratila na posao. Ovo je bio prvi put, posle saobraćajne nezgode u kojoj je teško povređena, da je sela u fotelju kao gost-voditelj jutarnjeg programa “Novo jutro”.

Dok se ona smejala, njen kolega i partner u Jutarnjem programu Predrag Sarapa sve vreme je bio na ivici suza. O prvom radnom danu posle dugog bolovanja, koje još uvek nije u potpunosti završeno, razgovarali smo sa hrabrom voditeljkom odmah nakon što je napustila studio.

- Odličan je osećaj, kao da nisam bila odsutna. "Pink" je moja druga kuća, kolege su me dočekale sa velikom pažnjom, osmesima, emocijama, mislim da nema dovoljno reči kojima bi se moglo opisati sve. Svi smo srećni, bilo je onih koji su pustili suze, ali i onih koji su se suzdržavali. Koliko brinu o meni, najbolje govori to što sam, dok sam bila u studiju, stalno čula iz režije da pitaju: "Da li treba nešto? Da li je sve ok?" - ispričala nam je voditeljka i dodala:

- Takva sam, retko plačem, sve gledam sa vedrije strane. U slučaju da se Sarapa previše rasplakao, rastužila bih se i ja. Razumem i njega, gleda na sve sa empatijom, a ja pozitivno. Gledajte, nemam zašto da plačem, ovo preživi jedan u milion, ja sam ta koja je izašla kao pobednik i dobila novu šansu za život, gde da još plačem zbog toga? Bila bih onda bezobrazna prema životu - objašnjava hrabra voditeljka, za koju su mnogi lekari rekli da nije pustila suzu ni kada je trpela velike bolove, ali ni kada prognoze za njeno zdravlje nisu bile najsjajnije.

Izvor: Blic.rs
Foto: deadjurdjevic/Instagram

Pogledajte još