NIKAD NIJE KASNO ZA ZASNIVANJE PORODICE! Nina Badrić: Volela bih da usvojim dete

Ljubavni život pevačice Nine Badrić oduvek intrigira javnost. Taman kad je delovalo da je konačno emotivno ispunjena u vezi sa biznismenom Tinom Bralom, pevačica je svega par meseci nakon veridbe stavila tačku na romansu. Kako kaže, popularnost je umnogome uticala na tok njenog ljubavnog života...

Sigurna sam da bi apsolutno sve bilo drugačije. Da sam obična Nina koja radi neki uobičajeni posao, ne bih osetila ni toliko simpatija, ali ni toliko predrasuda. Od muškaraca dobijam laskanja i komplimente, ali osetim i njihov strah prema sebi, pitanje šta bi mogli da mi ponude – kaže Nina.

Pevačica je rekla da njen idealna muškarac mora biti neko ko je prvenstveno poštuje, a da fizički izgled nije bitan.

Lepše je proći i neke teže trenutke kad je pored vas osoba koja će sve okrenuti na dobro. To je za mene idealan muškarac. A sasvim mi je svejedno kako izgleda. Bitno da je ostvaren u svom poslu jer veza ne može imati srećan kraj ako se muškarac oseća ugroženo uz uspešnu ženu – navodi Badrićeva.

Pevačica koja početkom sledećeg meseca puni 47 godina smatra da nikad nije kasno da se osnuje porodica, a uveliko razmišlja o usvajanju deteta.

Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom. Ali kad neko vreme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drugačije da gledaš. Volela bih da usvojim dete jer mislim da jako mnogo mogu da dam nekom malom biću i kao zrela osoba lepo da ga provedem kroz život. Da bi se donela takva odluka čovek mora biti jako ozbiljan i odgovoran. Ali, s druge strane, nikad ne znate šta život nosi. Poznajem žene koje je majčinstvo iznenadilo u nekim kasnijim godinama, kad su već mislile da im se tako nešto više ne može dogoditi – rekla je Nina za hrvatsko izdanje magazina "Gloria".

Izvor: Gloria.rs
Foto: badrich/Instagram

Pogledajte još