POKUŠAO JE DA OBNOVI VERIDBU: Matora oplela po bivšem Sanjinom dečku (VIDEO)

Zadrugarke Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković mnogo puta su pale u iskušenje da dokažu da li je njihova ljubav stvarna, ili je Matora Stankovićevoj, ipak, poslužila samo kao paravan.

Ono što je privuklo pažnju "sedme sile", koja je iz studija postavljala pitanja zadrugarima, jeste njihova svađa, koja je usledila zbog njenog bivšeg verenika, a koji ju je kontaktirao čim je Matora ušla u Zadrugu.

- Pre nekoliko dana, ti i Jovana ste raskinule, jer je njoj smetalo tvoje dopisivanje sa bivšim momkom. Opet se dovodi u pitanje da li ti imaš sklonosti ka istom polu. Moram, shodno tome, da ti postavim ovo pitanje - pitala je novinarka.

- Mi smo se posvađale, jer sam ja poslala srce u kameru. Mi smo se posvađale, jer mi je i upadala u reč, histerično je odreagovala. Onda mi je u raspravi rekla da nastavim da šaljem srca u kameru. Ne mogu da verujem da mi je posle 22 meseca naše veze to prebacila. Ona je upućena u moj život, rekla sam joj i šifru mog telefona, Instagrama. Pokazala sam koliko je volim, poštujem i nema potrebe da ona sumnja u mene. Ponekad voli da pravi filmove u svojoj glavi, jer je nesigurna u sebe. Ona je dva meseca mozgala da li ću ja nju ostaviti. Taj dečko je mene kontaktirao, kad je ona ovde pričala o nama. Njegovi prijatelji su njemu poslali to što je na portalu izašlo. On me samo pozvao i zamolio me da ona ne pominje njegovo ime. Pitao me kako sam i šta radim. Ja sam njoj to lepo objasnila - rekla je Sanja.

Matora je bez dlake na jeziku iznela činjenice, zbog kojih smatra da imao pravo na svoje ishitrene reakcije.

- Pokušavala sam da joj objasnim. Ta osoba, sa kojom si se čula, pokušala je da sa tobom obnovi veridbu! I onda, kada dođeš i tražiš pesmu koju je on posvetio tebi! Normalno je da ću da posumnjam u to! Ljubomorna sam, shvataš! Šta on tebe ima da zove! Pa, nas dve smo išle da uhodimo moju bivšu devojku! - rekla je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.