Emporio Armani sada i u Beogradu

Da li je Armani kod nas konačno izašao iz sumnjivih stanova i dobio svoj flagship store poput onih širom sveta?  Ili je to samo još jedna ekskluzivna lokacija koja većini dodeljuje status „slučajnog prolaznika“? Vreme, tj. finansijska situacija će pokazati.

Crni tepih na otvaranju na koji su zakoračile brojne domaće zvezde, obeležio je otvaranje prve „Emporio Armani“ prodavnice u Beogradu. Ovog puta posetu niko nije zakazivao na nepoznati broj telefona (kako se obično do – u najvećem broj slučajeva – vernih kopija ovog brenda dolazi u Beogradu). Svi su bili pozvani da budu deo svetskog glamura na beogradskim Terazijama. A i da budu slikani...

U ekskluzivno uređenom prodajnom prostoru, koji potpisuju sam Đorđo Armani sa svojim timom arhitekata, sada se može naći kompletna „Emporio Armani“ kolekcija za žene i muškarce, koja uključuje formalnu i svakodnevnu odeću, asesoare svih vrsta, donji veš i kupaće kostime. Takođe, tu je i među našom estradom popularni „Armani Jeans“, kao i nešto sasvim novo – sportska linija „EA7“, razvijena u saradnji sa Reebokom.

Na ulasku u luksuzan prostor sa plafonom i podom od sjajnog mermera, našli su se: Katarina Radivojević, Biljana Cincarević, Biljana Obradović, Irena Mišović, Ivan Bosiljčić, Sloboda Mićalović, Ilija Bozoljac, Marko Živić, Vjera Mujović, Dragana Ognjenović, Nebojša Grnčarski, Olivera Jovićević, Zvezdana Jovanović i drugi ljubitelji Armanija, a i gradskih događanja.

Većina se potrudila da izborom garderobe za to veče odgovara ekskluzivnosti nove prodavnice. Što kod nas najčešće znači neka od mogućih crnih kombinacija. A neki su sigurno izvukli svoje najjače oružje za to veče – Armanijev komad garderobe. Od dama, posebno su sijale Katarina Radivojević i Irena Mišović.

Sad još samo da se ubacimo u svetske tokove... Ne samo modne.

Katarina Milovanović

Pogledajte još