TRAŽI BRDO PARA I SPECIJALNE USLOVE ZA SINA ŽELJKA: Miljana Kulić bi opet u "Parove"

Miljana Kulić opet bi da uđe u rijaliti, ovaj put u "Parove", ali joj honorar od 1.500 evra ne odgovara, pa još pregovara s produkcijom o učešću u osmoj sezoni.

Popularna Nišlijka stekla je dosta obožavalaca dok je bila takmičarka "Zadruge" u prethodne dve godine i red je, kako ona smatra, da sada to dobro naplati. Plata od 6.000 evra mesečno u Srbiji je nezamisliva za barem 95 odsto građana, ali ne i za Kulićevu, koja očigledno smatra da ima posebne vrednosti. Zato je od produkcije "srećne televizije" tražila da joj plate 2.000 za nedelju dana, a onda je spustila zahtev na 1.800.

- Miljana je prvo rekla da želi da se odmori i da dobro razmisli hoće li uopšte više učestvovati u rijaliti programu, ali već nakon nekoliko dana je pristala. Međutim, nije želela da potpiše ugovor po kojem bi dobijala 1.500 evra nedeljno jer joj je to malo. Tražila je honorar od 2.000, odnosno 8.000 mesečno, na šta mi nismo pristali. Onda je ona smanjila na 1.800, s tim da joj isplaćujemo unapred za mesec dana kako bi bila sigurna da neće biti kažnjavana ili diskvalifikovana, i o tome još uvek pregovaramo. Trenutno je najveći problem taj što bi s Miljanom u "Parove" ušao i njen jednogodišnji sin Željko, pa je potrebno obezbediti dodatne uslove za njegov boravak, poput posebnih prostorija koje se ne snimaju i koje će biti izolovane od buke, zatim osoblje koje bi vodilo računa o njemu dok je Miljana u programu i drugo - kaže izvor.

Postoji i opcija da u osmu sezonu "Parova" uđe Miljanina majka Marija Kulić, koja je tražila da u tom slučaju u vili ne bude njen nesuđeni zet Ivan Marinković.

- I Mariji smo ponudili 1.500 evra i ona je pristala. Ali tražila je da ne učestvuje Ivan, s kojim Miljana ima dete, jer ne može očima da ga gleda. Sigurna je da bi se s njim stalno svađala i da bi to u jednom momentu eskaliralo, pa neće da se izlaže riziku.

- Stav produkcije je da ne pristaje na takvo uslovljavanje, mada, videćemo još šta će biti. To je rijaliti i sve karte su na stolu. Vrlo lako se može desiti da u narednoj sezoni na ekranu, u jednom kadru, vidimo Mariju, Ivana i njegovu sadašnju devojku Jelenu Ilić, a možda i Miljanu i njenog doskorašnjeg verenika Lazara Čolića Zolu - završava izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još