Isključeni član DS-a počeo štrajk glađu

BEOGRAD, 1. oktobra 2010. (Beta) - Isključeni član Demokratske stranke Ivan Mišić počeo je u petak štrajk glađu i žeđu ispred sedišta stranke u Krunskoj ulici zahtevajući da bude vraćen u članstvo DS-a, kao i da se centrala odredi o njegovom isključenju i, kako tvrdi, pretnjama koje je dobijao.

Mišić je agenciji Beta ispred sedišta DS rekao da će ostati na tom mestu dok od stranke ne dobije odgovore na ta tri zahteva".

"Tražim da stranka zauzme stav povodom događanja na Čukarici u poslednja tri meseca, zatim povodom pretnji mojoj majci i meni, i da me vrate nazad u DS iz kog sam isključen pre deset dana", rekao je isključeni član DS.

Kako je naveo, njega je iz članstva DS isključio Opštinski odbor Čukarica zbog toga što je kritikovao politiku unutar DS na toj opštini povodom unutarstranačkog izbornog procesa, za šta je, kako tvrdi, dobio podršku većine.

Portparolka DS Jelena Trivan je rekla agenciji Beta da će stranka razmotriti sve Mišićeve primedbe vezane za izbore i rad opštinskog odbora na Čukarici, jer je u interesu DS da svaki njen odbor radi najbolje što može i u interesu građana.

Pogledajte još