ANIMIRANI FILHARMONIJSKI SPEKTAKL 30. JUNA: Fantazija Beogradske filharmonije pod vedrim nebom

Beogradska filharmonija zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, izvodi Diznijevu Fantaziju uživo u novom terminu, u nedelju 30. juna od 20.30. Iako je sve bilo spremno za koncert na otvorenom koji je bio zakazan za 23. jun, a potom odložen zbog vremenske nepogode, Filharmonija je uspela da komplikovanu produkciju pomeri za narednu nedelju.

Treći koncert na otvorenom Beogradske filharmonije je događaj kome se raduju sve generacije. A za najmlađe je pripremljeno malo takmičenje – pozivaju se klinci da se maskiraju u omiljene Diznijeve junake i da koristeći hešteg #bgf_fantazija postave slike na Instagram. Najkreativnijih 100 mališana biće nagrađeno filharmonijskim izdanjima za decu.

Beogradska filharmonija se zahvaljuje za sve poruke podrške koje je dobila povodom odlaganja koncerta i poziva brojnu publiku na muzički piknik, ovaj put pod vedrim nebom.

Ulazi na koncertnu lokaciju su iz Ulice Ušće i Bulevara Nikole Tesle, kapije se otvaraju tri sata ranije, od 17.30, a 105 muzičara će ispod velikog ekrana svirati čuvene numere klasične muzike koje prate najlepši animirani spektakl svih vremena.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još