DA SE TO DOGODI, UMRLA BIH: Ana Korać priznala šta bi je najviše dotuklo u vezi sa Dragojevićem (VIDEO)

Pitanje koje je postavljeno Davidu Dragojeviću ticalo se njegove veze sa Aleksandrom Subotić i Anom Korać, te je izazvalo polemiku za stolom među okupljenim zadrugarima.

- Kada ćete priznati da je Ana Korać bila vaša žrtva? - bilo je pitanje za Davida koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

- Ana nije ničija žrtva. Ana je moja najveća ljubav, ja sam jednostavno bolesno zaljubljen u nju. Mi nismo bili niti u prvom planu tamo, ovde nismo bili ništa, ona je onda htela da bude žrtva da je svi napadaju, jer je to dobro u rijalitiju. Odnosi su postajali sve bolesniji, sve je otišlo u nezdravu vezu. Moja najveća greška je što ja nisam na vreme raskinuo - izjavio je David.

- Da se to dogodi, ja mislim da bih umrla. Ali iskreno. Iste sekunde bih umrla. Kada bi se to desilo, ja bih umrla sto posto - rekla je Ana, a David je ponovio da je bolesno zaljubljen i da je bolesno voli, te da je uz Anu druga, bolja osoba.

Zatim je Aleksandra ustala i dala svoj komentar, tvrdeći da ništa od toga nije istina.

- Ja definitivno mislim da on ima neki psihički poremećaj. Tvrdim i znam da ja sa ovim dečkom nikada ništa nisam planirala, jedino ko je mogao da planira jeste David. Što se tiče Ane, mislim da će ona u budućnosti biti njegova žrtva, sada nije - počela je priču za Davida.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još