GOSSIP GIRL: Personalni trener

Pisala sam prošle nedelje o Delfinu i tome kako putuje često i rado i najčešće u društvu mladića. U zvaničnoj biografiji piše mu da ima 37 godina i da je neoženjen. Dosta neobično za sportistu, primetili su mnogi. U međuvremenu, Delfin je dospeo u žižu javnosti nakon jednog video-snimka na kojem ga je Veliki Štrumpf prilično isponižavao po raznim osnovama. Delfinu bi neprijatno ali je na kraju samo prozborio: “Kako vi kažete…”.

Vele upućeni, ima Delfin rašta i da trpi i guta jer mu je Veliki Štrumpf predočio dokaze o nemaloj kinti koju je ovaj maznuo za sada već šest godina od kako je funkciji. Pored blistave sportske karijere Delfin je imao i teške momente u životu jer je sa 15 godina morao da promeni ime pošto su ga u školi tukli i šikanirali. Posle je stekao slavu, poslednjih šest godina i kintu, ali je ostalo nekako, kako da vam kažem… Uvek u društvu lepih devojaka, nikad dokazano sa nekom od njih, mnoge su ludele za njim, ni za jednu nema potvrde da ju je odveo u krevet. Gledam ga u tom mučnom video snimku i bi mi ga žao. Šta god je – nekako nije to zaslužio! Mislim da je u svoj toj svojoj lepoti, slavi i parama – u dubini duše jako nesrećan.

U istom gradu jedan drugi sportista, zvaćemo ga Savo – iako dosta mlađi od Delfina, oženjen je i već ima troje dece. Njegova ženica, poznata glumica Sofija lepotica je kakva se retko sreće… Dok mu je ona rađala sitnu decu i zapostavila svoju karijeru Savo je bančio po splavovima govoreći cicama: “Oženjen sam, ali ništa ozbiljno!”. Sve to je blagonaklono gledala njegova majka Rajka i njegov tatko Kule. “Mlad je, neka se istutnji! Žena je tu da sedi kod kuće, gaji decu i čak i ako sazna za muževljeve avanture da to prećuti i istrpi!”, učili su Savini roditelji Sofiju. Čudna mešavina pravoslavlja i patriotizma sa zatvaranjem očiju na kršenje jedne od Božjih zapovesti – one koja brani preljubu. Oni je tumače tako – da brani preljubu ženama, ali ne i muževima! Sofija je prihvatila tu igru, čak je i davala izjave u fazonu: “Ja sam žensko, moje je da ćutim i trpim!”. A onda je upoznala Đetića.

Kao i mnoge “žene bogataša” nakon što se jednom, dva puta, tri puta porode – Sofija se “izborila” kod Save da ide na vežbanje u jedan poznati prestonički fitnes-centar. Sofija je dobre genetike pa se brzo nakon trećeg porođaja vratila u formu, ali su joj drugarice preporučile da je ipak bolje da ne vežba sama nego da uzme personalnog trenera. Devojka koju su joj preporučili tog dana nije bila u fitnesu i osoblje sa recepcije joj je ponudilo Đetića, trenera poreklom iz Zemlje stijenja i kamenja. Sofiji se Đetić na prvi pogled nije učinio ništa posebno, onako u širokoj trenerci, sa bradom od par dana, delovao joj je umorno i nezainteresovano. Đetić joj je napravio plan vežbanja, bio pored nje, ali je stalno gledao u telefon i nije pokazivao ni malo interesovanja za Sofiju, poverila se ona kasnije prijateljicama. Posebno joj je bilo čudno što se Đetić prema njoj ponaša kao da je neka obična ženica koja pokušava da skine naslage sala na bokovima i celulit sa nogu posle trudnoće, kao da ona nije poznata glumica i žena popularnog sportiste. Đetić je ignorisao i Sofija je negde shvatila da je to pali.

Onda se jednog dana Đetić pojavio sveže obrijan u tesnoj majici koja je ocrtavala svaki njegov savršeni mišić a ispod rukava i brojne tetovaže koje se ranije pod trenerkom nisu videle. I Sofija je shvatila da je on sad već jako pali. Jednog prepodneva, posle treninga, otišli su na kafu. Ona je pila kafu a on samo vodu.
Sutradan su ponovo otišli na kafu i Đetić je predložio da odu do njegovog stana, cimer, kolega sa DIF-a je otišao kod svojih u Nikšić. I Sofija je pala. I shvatila da sve što su joj govorili Savo, Rajka i Kule – nema veze sa mozgom, da i ona treba da uživa kad to već radi njen dragi svaku bogovetnu noć na splavovima. Ne znam kako vi, ja sam na njenoj strani!

Do čitanja, sledećeg petka tačno u podne!

Nastavite da komentarišete i pišete mi na: gosipicanadlanu@gmail.com

xxx

Gossip Girl

ARHIVA STARIH KOLUMNI

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci
5 komentara
 1. Semi Džo says

  Sofija je Nemirna ???

  1. Klio says

   Yes

   1. Semi Džo says

    Hvala Klio . ☺

 2. Klio says

  Konacno se vratio pravi gossip blog ,bez prosipanja prazne slame. Bravo.

 3. Helena says

  Ja koliko se sećam, Sofija je bre ovog nevenčanog braka, bila prava Nemirka. Rajka deluje vrlo prefinjeno, obrazovano, da poželiš takvu svekrvu. Bar ja bi je slušala ko Boga.
  A Sava, iako lep ko lutka, kad progovori, pravi buzdovan. Ko da ga nije rodila ona žena.
  Sve u svemu, podržavam Sofiju. Lepa, mlada, a nije ni glupa, kad će ako neće sad. Samo napred!

Ostavite komentar

Your email address will not be published.