JOŠ NIJE SPREMNA DA POGLEDA VIDEO KAKO JE MIKI UDARAO: Suzana se jadala Marku Miljkoviću zbog Đuričića (VIDEO)

Tokom popodneva Suzana Perović sela je sa Markom Miljkovićem na lejzi begovima i popričali su o temi koja je pevačici i dalje bolna. Naime, zverski potez Mikija Đuričića da fizički nasrne na Suzanzu, a potom i na Nadeždu Biljić, zgrozio je javnost, ali i sve zadrugare.

Suzana je imala potrebu da popriča sa Miljkovićem o celoj situaciji, te je tom prilikom izjavila da još uvek nije spremna da pogleda snimak u kom joj Miki udara šamar.

- Onaj dan kad je on izašao, isto sam imala agoniju, pitanja. Ova odavde, ova odavde, ti ovo, ti ono, a ja sama. Ostajem sama, svaki put. Sve moram da ispričam sama. Svi su videli šta se desilo i svi su se zgrozili na to. Ja to nisam videla i ne želim da vidim, ali su svi rekli da je strašno. Ova Luna, vidim da devojka plače i zamisli da ja ustanem i izrešetam je, to nije ljudski - pričala je Suzana.

- Svi znaju šta se desilo, ali bi voleli da dođu do neke pravde, da otkriju šta se tu pričalo. Koga boli uvo, desila se katastrofa. Svako mora da ima razlog zbog čega se ponaša tako. Ili nema emocije, ili su mu pare pojele mozak, ili je ljudožder - izjavio je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.