PLAŠIM SE DA POGLEDAM RODITELJE U OČI, JER ME JE BLAM SVEGA: Luna Đogani konačno otkrila detalje o vezi sa Miljkovićem (VIDEO)

Luna Đogani progovorila je na radiju o svojoj vezi sa Markom Miljkovićem, pa priznala šta je najviše plaši.

Blogerka se brine kako će roditelji reagovati na njenog dečka kada izađe iz rijalitija.

- Ja sam uvek želela da imam malo dominantnijeg muškarca, da me nauči onome što je dobro i onome što je loše. Marko je malo stariji i iskusniji i smatram da me je dosta toga i učinio - rekla je Luna i dodala:

- Najviše se plašim da pogledam svoje roditelje u oči. Ponovo sam pravila neke greške, mislim da sam ih izneverila. Bitno mi je kako će reagovati Markova porodica i prijatelji. Imali smo najviše svađa, ali to ne umanjuje da se mi volimo. Mi moramo mnogo toga da rešimo kada izađemo odavde. Ne očekujem ništa, ne želim da se razočaram, želim samo da uspe ovo. Biću srećna, ne želim da izgubim osobu koju volim, prošli put sam je izgubila. Vreme će pokazati najbolje.

Kada je završila sa emisijom, Luna je otišla da razgovara sa Markom.

- Blam me je zbog ovoga, ovo je katastrofa. Je l' ti lakše da ja kažem da sam ja kriva? Iznervirala sam se zbog s*ksa, zbog onoga što mi je Mina pričala. S*re mi se od ovoga, ide odmah vređanje. Blam me je da izađem odavde - žalila se blogerka Marku.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.