Pogledajte kako je izgledala dodela nagrada izbora za "Najlepšu baštu Novog Sada"

Kompanija Color Media Communications u saradnji sa dnevnim listom "Dnevnik" i Novosadskom televizijom, tokom aprila meseca, pokrenula je akciju "Najlepša bašta Novog Sada" sa ciljem da se predstave bašte na koje su naši sugrađani ponosni, a proglašenje pobednika održalo se u četvrtak, 20. juna, u Saletli u Dunavskom parku.

Nagradu za najlepšu baštu Novog Sada u akciji komanije Color Media Communications u saradnji sa dnevnim listom "Dnevnik" i "Novosadskom televizijom" osvojila je Elizabeta Carević iz Sremske Kamenice, dok je titula za najlepši balkon završila u rukama Ivane Ivanović s Novog naselja.

Na konkurs "Najlepša bašta Novog Sada", koji je pokrenut u aprilu mesecu ove godine, prijavilo se 34 ljubitelja cveća i prirode, te su svi i dobili simbolične nagrade, dok je pobednica Elizabeta Carević osvojila vikend-putovanje u Opatiju u hotel "Grand hotela Adriatic".

Priznanje je, na radost najmlađih, dobio i vrtić „Palčica”, koji je uredio deo obdaništa uz pomoć vaspitačica Evice Babin i Slađane Zec, dece i roditelja. Deca iz starije grupe dobila su kao nagradu odlazak u bioskop „Arena sinepleks” na jednu od dečjih projekcija.

Tom prilikom publici su se obratili: Robert Čoban, direktor Color Press Grupe; Emilija Marić, direktorka Novosadske televizije; Nada Vujović, glavna urednica dnevnog lista "Dnevnik" i Olivera Balašević, glumica.

Program je svojim nastupom na violi upriličila i Jelisaveta Čivović, maturantkinja Muzičke škole "Isidor Bajić".

Kako je dodela nagrada izgledala pogledajte na video snimcima u nastavku:

Pogledajte još