GOSSIP GIRL: Zaklela se zemlja raju

Znam da je vruće i da teško podnosite teške teme, pa da nastavimo priču o Delfinu od prošle nedelje. Jedna čitateljka mi je pisala a ja sam kasnije priču proverila – naš lepi Delfin se ne razdvaja od Nikanora, lepuškastog gradskog funkcionera koji je isto kao i on – “mlad, lep i uspešan” a neoženjen – i to u 38. godini. Njih dvojica odlaze na diskretne spa-vikende ali ne u Mađarsku i Sloveniju kao ostala Srbadija nego na destinacije gde ih niko neće prepoznati. Ali, kako to biva, po onoj “zaklela se zemlja raju” u jednom spa-centru na Islandu – do su se ova dvojica “volkali” u đakuziju, što ono reče onaj funkcioner sa Juga, upade jedna naša i njihova sugrađanka. Žena je crvena, pegava liči na neku Irkinju ili Škotlanđanku pa ova dvojica nisu ni posumnjala da je to neko iz Srbije i nastavili su da se “volkaju”.

Čujem ovih dana da je jedan od naših čuvenih mladih tenisera, zvaćemo ga Fića – slomio srce poznatoj pevačici iz susedstva, za ovu priliku zvaćemo je Nirvana. Fića je poznat po sklonosti prema, od sebe, dosta starijim ribama, a Nirvana to jeste, kao što je bila i Mina, nekadašnja Mustafina žena o čemu sam pisala pre par meseci.

Za Nirvanu se opet pričalo svašta – od toga da više voli cure do vikend-epizoda u Beogradu gde je bila poznata po opa-cupa sa mladim srpskim sportistima. Onda je kao imala neko vreme dečka muzičara, opet mlađeg od sebe, ali i za njega je išao glas da radi i na struju i na baterije. Onda je srela Fiću – i odlepila – jer on nije samo zgodan (što ona voli), mlađi od nje (što takođe voli), pun love (što joj nije nebitno) – nego je i jako duhovit i vragolast što je Nirvanu definitivno kupilo. Njihova veza je sad “na daljinu” s obzirom na to da oboje imaju karijere i nastupaju po celoj planeti. O vezi se šuškalo po medijima, njih dvoje to nikad nisu priznali, e sad – šta će da bude epilog cele priče, ostaje nam da nagađamo. Lično, ne verujem u svadbu – jer niti je Nirvana – Romska snajka a nije ni Fića Džafer pa da ženi toliko stariju ribu od sebe. Lično, mislim da će oboje da se istutnjaju – i nastave svojim putem.

Nego, kad smo kod Fiće i njegove bivše Mine – stiže do mene ovih dana vest da je lepotica ponovo u ljubavi. I nećete verovati – niko iz njene ili generacije plus – minus 10 godina. Ili je puno mlađi ili je puno stariji. Njena nova ljubav je tačno 16 godina starija od nje, poznata je njegova velika ljubav prema novinarkama a ime mu se ne pominje. Neka su živi i zdravi!

Do čitanja, sledećeg petka tačno u podne!

Nastavite da komentarišete i pišete mi na: gosipicanadlanu@gmail.com

xxx

Gossip Girl

ARHIVA STARIH KOLUMNI

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci
3 komentara
 1. Helena says

  Nirvana upetoj deceniji izgleda fenomenalno! Pre neki dan sam gledala neki snimak, ona u crvenom sakou i pantalonama. Da se smrzneš!
  Ako, bolje da troši mlade, lepe, zgodne sportiste sa lovom nego da je razvlače čiče.
  Moja podrška Nirvani! Kuguar pokret nek zavlada!
  Delfin je sladak ko lutka, i odavno si pisala da voli dečake. Na kraju, uspešan sportista, obrazovan (čini mi se da je završio Fon), pa nek radi što mu je volja.Šteta samo za ženski rod.Ucvelio nas.

 2. twjkh says

  Da li je ova kolumna nekada isla na portalu “World”? Molim Vas, odgovorite mi. Postoji neko ko vam je ukrao ideju i koncept, ma sve, i to plasira na jednom drugom portalu, da li ste upuceni u to?

  1. Semi Džo says

   Gossip Girl je pisala na portalu svet.rs. Pa, je napravila malo dužu pauzu . Baš mi je drago , što se vratila . 💕

Ostavite komentar

Your email address will not be published.