Hyatt Regency Beograd svečano je otvorio STUDIO - nov prostor za organizaciju događaja

Hyatt Regency Beograd svečano je sinoć otvorio vrata Studija novog prostora za organizaciju događaja. Nakon niza projekata rekonstrukcije i modernizacije celokupnog hotela uključujući gostinske sobe, hotelski lobi, spa centar i banket prostor, sada je renoviran i čuveni restoran Focaccia u jedan potpuno nov koncept - STUDIO.

Površinu od 460m² zauzima jedinstven multifunkcionalan i moderno uređen prostor, sačinjen od foajea i dve sale, a mermerne deonice sačuvale su prepoznatljiv sjaj kojim ovaj hotel odiše godinama i ostavlja impresivan utisak. Lagan, prozračan ambijent ispunjen dnevnim svetlom, prvenstveno je prilagođen poslovnim potrebama gostiju u smislu funkcionalnosti i uređenja prostora, te će gostima omogućiti da sa lakoćom organizuju sastanke, prezentacije, kreativne radionice, umetničke izložbe, venčanja i ostale vrste formalnog i neformalnog okupljanja.

Mnogobrojne goste je na sinoćnem druženju pozdravio generalni direktor hotela Hyatt Regency Beograd gospodin Hom Parviz koji je obećao još mnogo novina, uspešnog poslovanja i lepih druženja i naglasio da je briga o gostima uz neprestano inoviranje sadržaja - ključ uspeha i trajanja hotela Hyatt Regency Beograd.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još