NIJE MI ŽAO DA ZAVRŠI U ZATVORU: Goca Tržan prvi put javno o bivšem mužu!

Goca Tržan tužila je bivšeg muža Ivana Marinkovića, jer ne plaća alimentaciju, a kako je priznala, neće mu dati ni dinara.

Pevačica je rekla da tu nema diskusije, s obzirom da traži prava svog deteta.

- Država bi trebalo da napravi fond za samohrane majke koje ne uspevaju da naplate dugovanja od očeva - rekla je Goca i dodala da njena ćerka Lena još od 2011. godine, tačnije od razvoda bračnog para, nisu imale nijednu uplatu od Ivana.

- Tako je, ni jednu uplatu od Ivana Marinkovića, i te tužne priče da ja hoću njemu da uzmem nešto jesu gluposti na koje nasedaju krezave osobe koje misle da pare trebaju meni, a zapravo to su pare našeg deteta. Od tih priča mi se povraća. Kamata ide svake godine i ja planiram da to naplatim. Ne pada mi na pamet da išta oprostim jer meni niko ništa u životu nije oprostio niti dao, već sve što imam krvavo sam zaradila i krvavo zaslužila. Prema tome - ne praštam ništa - bila je oštra Tržanova.

Goca je jasno svima stavila do znanja da se sa Marinkovićem ne bi nikada videla da nemaju dete, kao i da će da istera pravo deteta do kraja i nije joj žao.

- Naravno, neću ga ja strpati u zatvor već njegov postupak. Ako ne plaćaš infostan dođu izvršitelji i naplate šta si dužan. E pa, što moje dete ima manje pravo od infostana? Sve žene treba da daju primer svom detetu kako da se sutra bori za sebe - ako digneš ruke i popustiš i ne tražiš pravo, onda daješ primer deci da neko može da ih maltretira, a to nije u redu - zaključila je Goca.

Izvor: Kurir.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Naca says

    Steta sto nema zakona…
    Bravo Goco za poredjenje

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.