KIJA KOCKAR UOČI FINALA "ZADRUGE": Luna je klovn, cela nacija joj se smeje!

Pobednica prve sezone Zadruge, Kija Kockar pred sam kraj popularnog rijaliti šoua prokomentarisala je svoju nekadašnju suparnicu Lunu Đogani koja je inače jedan od favorita.

Kija je otkrila i to da li smatra da je ova sezona uspela da nadmaši prvu.

- Ne i neće. U prvoj se desilo nešto neverovatno loše, a drugo, tu sam ja učestovala i privukla publiku koja taj format nije gledala baš iz razloga jer ni ja nisam iz tog sveta i konačno su imali nekog normalnog a ne ološe, neradnike, prostitutke... - rekla je Kockareva.

Ona je potom otkrila i da li ima favorita u Zadruzi 2.

- Niko ne zaslužuje pobedu, kao što su neki prošle godine otišli sa kolima na osnovu svoje sramote. Tako će biti i sada. Pobeda ništa ne znači ako je zaista ne zaslužiš - zaključila je ona.

Na pitanje da li će se sresti sa Lunom i porazgovarati sa njom, Kija je rekla sledeće:

- Ne zanima me kao onda kada sam bila unutra i kad sam morala da se borim. Sada je ona za mene sprdnja. Mislim i za celu naciju. Prestalo je da me pogađa lično, gledam je kao klovna. Nekad mi bude i žao. Zaslužila je svaku paru u ovoj sezoni (smeh).

Kija je potom prokomentarisala i da li smatra da će neko moći da nadmaši popularnost sezone u kojoj je ona učestvovala.

- Videli ste moju iskrenost i jednu situaciju i proces izdaje i boli kroz šta sam ja prošla zbog dve osobe koje su gazile sve pred sobom kao i njihove porodice samo zato što sam ja bila nečija žena. A ova zadruga nas je nadmašila u količini laži i prostakluka, pogotovo jer je sporedna glumica ponovo unutra i podigla je odvratnost na viši nivo. Znam neke ljude i sve o njima i vidim kako lažu i ne trepnu. Ali po komentarima vidim da ni narod nije glup - rekla je pobednica Zadruge 1, a potom otkrila da li smatra da su se neki od učesnika lažno predstavljali i prikrivali tokom boravka u kući.

- Da. Mudre izreke i lepe slike na Instagramu ne prolaze kod Boga kad se dođe na sud.

Izvor: Novosti.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još