DOK JE NE ZGAZIM NEĆU STATI: Marina Milošević želi da uništi devojku svog supruga Andreanu Čekić (FOTO)

Supruga dečka Andreane Čekić oglasila se u medijima i istakla kako pevačica iznosi laži o njoj i njenom odnosu sa mužem Markom Miloševićem.

Marina Milošević je priznala da je Andreani zabranjeno da priđe njenom detetu, ali ne i Marku.

- Tražila sam zabranu prilaska mom detetu, na šta imam pravo. On može da vidi dete kad on to poželi, ali on ne želi - umoran je, došao je sa puta i kada dođe da je vidi, on je vidi na 10 minuta, dok opere auto, na pumpi. Neće se ona oprati time što pljuje po meni, laže i izmišlja. Dovešće me u situaciju da ću uvući dete od 10 godina u ovo, koje će da posvedoči i kome je svega preko glave, da čita laži o sebi i svojoj majci. Ne mogu više da slušam te laži, skrenuću, u Lazi ću završiti od njih, od njenih laži, on meni ništa nije rekao, ali ona... Ne znam odakle joj pravo - izjavila je ona.

Markova žena kaže kako neće pristati na razvod.

- To da li je ona trudna, da li se on ženi sa njom, mene to ne zanima. Ona nema pravo da priča o mom detetu, ja ću nju zbog toga opet tužiti. Ona nije niko mom detetu i nama nikakva prava da uvlači moje dete. Tužila sam je, ne znam na koji način, ona još uvek nije dobila tužbu. Ne znam kako je to moguće, ima tri, četiri meseca, koliko je prošlo, ali ja ću obnoviti tu tužbu - izjavila je Marina.

Andreana se potom oglasila na društvenim mrežama i pokazala prepisku između njenog dečka i njegove žene.

- Njoj ću da se svetim, dok je ne zgazim, neću stati - samo je deo poruke koju je poslala Marina prema Andreaninoj objavi na Instagramu, koju možete pogledati u nastavku.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još