DOZA PREFINJENOSTI I ELEGANCIJE: Uklopite boje na pravi način

Kada je moda u pitanju, prava kombinacija boja, uglavnom je najzaslužnija za luksuzan izgled vaše odevne kombinacije. Postoji nekoliko kombinacija boja, koje se sad već svrstavaju u klasike, kada su modni trendovi u pitanju, a koje garantuju prefinjen, damski izgled, ako se uklope na pravi način.

1. Maslinasta i braon

Ukoliko ste ljubitelji zagasitih nijansi, najluxuznija kombinacija boja definitivno je maslinasto zelena, u kombinaciji sa svetlo braon bojom. Ukoliko se ovim bojama poigrate na pravi način, šanse da prođete nezapaženo su minimalne.

2. Bež i svetloplava

Za sunčane dane, kombinacija ovih svetlih i suptilnih boja definitivno garantuje profesionalan, otmen, ali i ležeran look.

3. Roze i crvena

Kombinacija boja, koja se nekada smatrala nespojivom, nekoliko sezona unazad postala je pravi modni hit. Ukoliko ste dovoljno umešni da ove dve boje spojite na pravi način, nosićete outfit od milion dolara!

4. Bež i bela

Decenijama unazad kombinacija ovih suptilnih, klasičnih boja, bila je odabir dama iz visokog društva, zato su ove boje idealan izbor ako želite da istaknete svoju eleganciju i ženstvenost, na pravi način.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.