MAMA MI JE SVE REKLA: Luna Đogani napala Staniju da zavodi Marka Miljkovića! (VIDEO)

Luna Đogani napala je uživo Staniju Dobrojević jer je Marko Miljković starleti danas nosio džakove sa odećom. Njih dve su se žestoko posvađale na Rajskom ostrvu i uputila jedna drugoj niz uvreda.

- On je jedan prevarant, on me je prevario. Ti pravdaš Marka, a mene napadaš, nisi se nijednom pokazala kao dobar čovek - vikala je Luna kroz suze. Đoganijeva je vikala i kako joj je majka Anabela Atijas prenela da joj Stanija radi iza leđa.

- Ja ti nisam činila i želela zlo, želim ti svu sreću. Ne znam šta ti se desilo čim je Anabela otišla, ja nemam veze sa Miljkovićem. To što komuniciramo je normalno. Praviš dramu, to nije normalno - pravdala se Dobrojevićeva.

Anabela tvrdi da naslednici nije pomenula Staniju Dobrojević i nije joj bilo jasno zbog čega je njena ćerka napala starletu.

- Ništa joj pomenula nisam. Imala sam bubicu, pa neka vrate snimak. Ja mislim da je ona umorna i jako povređena. Ovo je nešto što je nju gušilo, ona ima svoje razloge - rekla je Atijasova, a Stanijina majka je prokomentarisala da joj nije jasno zašto je došlo do ove svađe.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još